Gode løsninger er langt mere end førsteklasses produkter

Rådgivning

Aabenraa Kommunes specialskole, Fjordskolen, gymnastiksal
Gode løsninger er langt mere end førsteklasses produkter

Hos Botved kan du forvente en 360° indsats for at optimere dit projekt.Træk på vores ekspertise og få en skræddersyet og mere effektiv løsning.

Træk på 90 års viden, erfaring og innovation
Botved har været på banen lige siden starten i 1930, og som pionerer inden for lifte og tilgængelighed samt rehab har vi gennem tiden akkumuleret en betydelig viden og erfaring inden for vores kerneområder. Den viden er du til enhver tid velkommen til at trække på.
Ring til os på 44 94 22 22, send en mail til info@botved.dk eller udfyld den nedenstående kontaktformular, så vi kan booke et indledende møde og komme i gang med at se på løsningsmulighederne.

Stine
Landsdækkende

Vi kører i hele Danmark

Botveds konsulenter kører i hele landet og vi er dermed i stand til at give dig dedikeret lokal service, uanset hvor du er i Danmark. Vi tilbyder faglighed og sparring på et højt niveau og sætter en ære i at danne stærke relationer til vores kunder og udbygge samarbejdet organisk over tid. Den åbne dialog kommer alle involverede parter til gode og skaber i sidste ende bedre resultater.

Download PDF’en her
Aabenraa Kommunes specialskole, Fjordskolen, gymnastiksal
 Første møde hos dig

– uden forpligtelser og omkostninger

Vi vil gerne høre om dine opgaver og udfordringer og har fuld forståelse for, at du vil se os an og høre vores forslag, før vi går videre med samarbejdet. Derfor tilbyder vi helt uforpligtende for begge parter at holde det indledende møde hos dig, så vi kan få lagt kortene på bordet, og vi kan levere et kvalificeret udspil.

Ring mig op

Indtast dit tlf-nr. og bliv ringet op af en medarbejder
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Christel Christensen
Salgschef Rehab

Stine Moisgaard Bramming
Produktchef hjælpemidler / Forflytning

Stine har en baggrund som fysioterapeut og en dyb indsigt i valg og brug af hjælpemidler til bevægelseshæmmede.

Få tilsendt produktet som PDF

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.