Se vores udvalg af lejeprodukter

Se vores udvalg af lejeprodukter

Velkommen til Botveds store udvalg af hjælpemidler, som du kan leje på uge- eller månedsbasis.

Nemt og billigt

Hos Botved er det både nemt og billigt at leje hjælpemidler – og det kan være en stor fordel at leje fremfor at købe, hvis du fx kun har brug for dem i en kortere periode. Det er også mere fleksibelt at leje på uge- eller månedsbasis, hvis du ønsker at afprøve et hjælpemiddel før køb for at finde ud af, hvad du helt præcist har behov for.

Ring til Botved på 44 94 22 22 hvis du er i tvivl, vi står klar til at hjælpe dig.

Der er inden binding, så du nemt kan opsige eller forlænge din lejeaftale. Lejeperioden vælger du frit for hvert enkelt produkt, dog minimum 1 uge.

Udlejning i høj kvalitet og service

Hjælpemidlerne i Botveds udlejningsprogram er af høj kvalitet og anvendes bredt i den danske pleje- og sundhedssektor. Inden udlejning gennemgår og rengør vi hvert enkelt hjælpemiddel grundigt, og skulle der i enkelte tilfælde opstå fejl undervejs, sørger vi straks for at udbedre disse.
 
 Lej hjælpemidlerne her eller kontakt vores kundeservice på 44 94 22 22.
For hvert produkt kan du se de gældende priser og vælge lejeperiode.

Få hjælp af vores eksperter

Christel Christensen
Salgschef Rehab

Stine Moisgaard Bramming
Produktchef hjælpemidler / Forflytning

Stine har en baggrund som fysioterapeut og en dyb indsigt i valg og brug af hjælpemidler til bevægelseshæmmede.

Ofte stillede spørgsmål om udlejning

Hvilke hjælpemidler kan jeg leje hos Botved?
Botveds udlejningsprogram omfatter en lang række hjælpemidler, der anvendes bredt i plejesektoren i Danmark. Du kan fx leje rollatorer, mobillifte, stolelifte, terapistole, sejl samt bade- og toiletstole.
Hvilke fordele får jeg ved at leje et hjælpemiddel?
Det kan være en stor fordel at leje, hvis du fx:
·        kun skal bruge dit hjælpemiddel i en kortere periode og det dermed bliver for dyrt at købe det
·        gerne vil afprøve et hjælpemiddel før køb for at finde ud af, hvad du helt præcist har behov for
·        ønsker større fleksibilitet med hensyn til model, betaling etc.
Hvordan lejer jeg et hjælpemiddel?
Det gør du nemmest og hurtigst via vores hjemmeside her, men du kan også kontakte vores kundeservice på telefon 44 94 22 22.
 
Er der nogen binding eller opsigelsesfrist?                                          
Nej, bortset fra en minimumsleje på en uge er din lejeaftale med Botved helt uden binding. Du kan til enhver tid opsige aftalen og nøjes med at betale til og med den igangværende uge.  
 
Kan jeg forlænge lejeaftalen?
Ja, det er også meget nemt at forlænge din lejeaftale. Det kræver blot, at hjælpemidlet ikke i mellemtiden er blevet reserveret af en anden. Kontakt Botveds kundeservice på 44 94 22 22 for ændring af lejeperiode.
Er hjælpemidlet forsikret under lejemålet?
Det er din egen forsikring, der skal dække det, som du lejer. Vi anbefaler derfor, at du tjekker hos dit forsikringsselskab, om det dækker de lejede genstande. Det er også en god idé at tage et foto af hjælpemidlet både ved udlevering og aflevering, så du kan dokumentere, at det afleveres i samme stand som det blev udlejet.
Skal jeg selv afhente og aflevere hjælpemidlet?
Det er helt op til dig selv, om du vil have hjælpemidlet leveret eller selv transportere det. Henter og afleverer du det på Botveds lager, Nørrelundvej 5, 2730 Herlev, slipper du for at betale fragt. Men vi leverer også gerne over hele landet.
Kan jeg have hjælpemidlet med, hvis jeg skal ud at flyve?
De fleste hjælpemidler kan du godt have med ud at flyve. For at undgå at beskadige det, du lejer, kan du leje en transportkuffert til fx kørestole og rollatorer i lufthavnen. Det forhindrer de fleste skrammer og skader, der ellers kunne opstå.
Betingelser for leje af hjælpemidler hos Botved
Vi ønsker at gøre det nemt og billigt for dig at leje hjælpemidler. Derfor tilbyder vi en enkel og fleksibel ordning med brugervenlige vilkår.

Lejeperiode
Når du har fundet dit produkt, vælger du efterfølgende den periode, du har brug for. Prisen beregnes per uge, og du kan vælge præcis det antal uger, du ønsker. Får du senere behov for at forlænge din lejeperiode, kræver det blot, at hjælpemidlet ikke i mellemtiden er blevet reserveret af en anden.
Der er ingen binding, så du nemt kan opsige eller forlænge din lejeaftale, som det passer dig. Minimumsleje er dog 1 uge.
 
Bestilling
Bestil gerne hjælpemidlet i så god tid som muligt. Vi skal bruge minimum 2 dage til at gøre hjælpemidlet klar til afhentning/afsendelse.
 
Depositium
Ved indgåelse af lejeaftale afkræves et depositum (afhængig af produktets værdi). Ved aflevering modregnes depositummet i lejen.
 
Priser
Alle priser er inkl. gældende moms.
 
Lejeaftale
Alle vilkår fremgår af lejeaftalen. De udlejede hjælpemidler er udlejers ejendom, og lejer er til enhver tid erstatningspligtig ved skade og bortkomst. Det anbefales derfor at tjekke, om ens egen forsikring dækker de lejede genstande. Det er også en god idé at tage et foto af hjælpemidlet både ved udlevering og aflevering, så du kan dokumentere, at det afleveres i samme stand som det det blev udlejet.
 
Afhentning
Hjælpemidler kan afhentes på Botveds lager, Nørrelundvej 5, 2730 Herlev.
Åbningstider: 8-16 fredag 8-15
 
Fragt – Levering i hele landet
Har du ikke mulighed for at afhente/aflevere hjælpemidlet på vores lager i Herlev, kan du få det leveret/afhentet over hele landet imod at betale fragt. Fragtpriserne varierer alt efter hjælpemidlets størrelse og hvor i landet, du ønsker det leveret. Fragten for levering tilføjes, når du gennemfører din bestilling. Returneringen arrangerer og betaler du selv.
 
Håndtering & rengøring
Når du modtager et hjælpemiddel fra Botved er det altid grundigt rengjort og steriliseret, og det skal tilbageleveres i samme stand. Ved manglende rengøring efter brug kan der opkræves betaling for udførelse af dette arbejde.
 
Efterfølgende køb af hjælpemidlet
Viser det sig, at du har et mere langvarigt behov for hjælpemidlet, er der mulighed for at købe det, du har lejet. Du skal blot kontakte os, så finder vi en god pris, hvor vi også modregner lejeudgifterne.