Om Botved

A/S A. P. Botved sælger maskiner og udstyr til at hjælpe folk, der ikke selv kan komme op og ned ad trapper, ind og ud af bygninger, fra seng til kørestol, på toilettet osv.

Vi er ikke de største på markedet, men vi vokser hurtigere end vores konkurrenter. Måske fordi vi sælger og behandler vores produkter, som om vi skulle bruge dem selv. Og så har vi en indædt tro på, at en ligefrem omgangstone og en telefon, der altid bliver taget, får det bedste frem i folk.

Botved familiebillede fra gamle dage

Derfor hedder vi Botved

Navnet kommer fra Anders Peter Botved, der var militær flyverkaptajn og grundlagde virksomheden i 1930. Men først begik han som den første det vovestykke i 1926 at flyve fra København til Tokyo og retur i en Fokker CV biplan. I det civile var A. P. Botved en kendt og respekteret producent og handelsmand, og da han i 1961 forlod virksomheden, solgte den trykkerimaskiner samt store vaskemaskiner til hospitaler.

I 1984 overtog Poul Poulsen, der havde været ansat som ingeniør siden 1966, og salget af hjælpemidler begyndte at tage fart. Denne udvikling skærpedes yderligere efter sønnen Mads Peter Poulsen i 1994 satte sig i chefstolen for familievirksomheden. I dag har A/S A. P. Botved en stærk og klar profil inden for forhandling af lifte og hjælpemidler til pleje- og hospitalssektoren samt private.

udvendig elevator giver udsigt til natur og by

Ekstra indsats for klimaet og miljøet

Botveds primære bidrag til samfundet er at sikre bedre muligheder og større livskvalitet for bevægelseshæmmede. Vores ansvar rækker imidlertid ud over at sikre øget tilgængelighed i det private og offentlige rum. Alle virksomheder afsætter et klimaaftryk, og selv om Botved som salgs- og servicevirksomhed har et relativt lavt ressource- og energiforbrug, er vi fuldt bevidste om vores forpligtelse til ikke at påvirke miljøet og klimaet unødigt.

Læs om Botveds indsats for bæredygtighed
Fingre

Kan tingene glide med et smil, så tager vi det med

Hvad skaber ånden i et firma? Er det frihed under ansvar? Svar på tiltale? Lysten til at gøre en forskel? Vejen til drømmejobbet er muligvis ikke brolagt med uopfordrede ansøgninger, men hvis du mener at have noget at byde på, så start med at sælge dig selv og vedlæg dit c.v.

Se vores ledige stillinger
Rejemad

Mere end en årlig rejemad

Et aktieselskabs øverste ledelse er bestyrelsen. Det siger loven, så nogen kan stilles til ansvar for årsregnskabet. I Botved går vi mere konstruktivt til værks og stiller krav om engageret samspil. Det hjælper selvfølgelig, at Botved er 100 % familieejet. Gert Frost er bestyrelsesformand.

Vil du vide mere om Botved? Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vælg nyhedsbrev*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.