Botveds brede liftprogram

Botved lifte installeres nemt i såvel eksisterende som nye bygninger og byder på en høj sikkerhed og komfort kombineret med en særdeles fordelagtig økonomi.

Botveds brede program omfatter:

  • Kabinelifte
  • Platformslifte
  • Trappelifte

Løsningerne er all-inclusive og lette at tilpasse – fra den mindste lift til den største elevatormodel findes der et bredt udvalg af udstyr og tilpasningsmuligheder.

Vores pålidelige og komfortable kabinelifte sikrer dig ikke alene en unik brugerkomfort og et stort udvalg af designs, men også et lavt energiforbrug samt en nem installation. Med dedikeret service sørger Botved for, at du kan nyde godt af den nemme, sikre og behagelige mobilitet år efter år.

MaisonLIFT Basic kabinelift opbygning

Kabinelifte

Botveds kabinelifte kombinerer fordelene ved en lukket lift med komforten i en elevator. Kabineliftene indpasses nemt og hurtigt i eksisterende elevatorskakte og fungerer præcis som en elevator. De kræver imidlertid meget mindre plads og kan installeres på blot 3-4 dage. Motoren er støjisoleret og kabinen bevæger sig stabilt og lydløst. Den kompakte kontruktioen kan rumme 5 personer og ved udformningen er der desuden taget hensyn til kørestolsbrugere og gangbesværede.

Botveds kabinelifte udmærker sig bl.a. ved følgende egenskaber:

  • Nem at opstille på minimal plads
  • Fuldt integreret maskinrum og en reduceret pitdybde på 70 mm
  • Kabine 1100 X 1400 X 2200 mm, som type 2 elevator 
  • Nem vedligeholdelse
  • Stilrent design og gedigen kvalitet
Botved Basic kabinelift - teknik

Platformslifte

Botveds solide uden- og indendørs platformslifte kræver ingen skakte, og byggearbejdet er minimalt sammenlignet med konventionelle lifte/elevatorer. De kan som følge heraf installeres på kun 1-2 dage til meget lave omkostninger.

Vores åbne platformslifte leveres i flere forskellige størrelser, og det store tilbehørsprogram gør det muligt at skræddersy løsningen til stedet såvel som brugerne.

Botved Plus kabinelift teknik

Trappelifte

Botveds trappelifte sikrer øget tilgængelighed på en driftsikker, brugervenlig og økonomisk måde. Trappeliftene kan installeres såvel udendørs som indendørs i nye og eksisterende bygninger på få dage. Løsningen gør det betydeligt nemmere og mere sikkert for bevægelseshæmmede og folk i rullestol at transportere sig mellem forskellige niveauer.

Stop smittefaren med automatisk døråbning

Tænk på hvor mange hænder, der hver dag griber præcis det samme sted på liftdøren – og hvilke konsekvenser det i værste fald kan få her i de nye coronatider. Det er det på tide at tænke langsigtet og bruge smart teknologi til gennemgribende forbedringer. En enkel og velkendt løsning som automatiske døråbnere kan fx med stor fordel overføres til platformslifte.

Med automatisk døråbning på platformslifte opnår du:
– Væsentlig nedsættelse af smittefaren
– Nemmere adgang til liften (tilgængelighed)
– Justerbar åbne- og lukketider på liftdøren

Passer til alle liftdøre
Botved kan etablere automatisk døråbning på såvel nye som eksisterende platformslifte. Ved aluminium- og ståldøre kan løsningen integreres, mens brandsikrede døre udstyres med en ekstern installation.

Brandsikre paneler til elevatorskakte

Brandsikre paneler til elevatorskakte

Botved imødekommer den stigende efterspørgsel på ikke brændbare paneler til vores lift- og elevatorskakte.
De brandsikre paneler er klassificerede som ikke-brændbare i klasse A1 i overensstemmelse med afsnit 11 og 15 i EN 13501-1: 2018, og klassificeringstesten er udført af RI.SE Research Institutes of Sweden AB Safety – Fire Research Materials.

Alle vores brandsikre paneler er konstrueret som en laminering af to stålplader samt en gipskerne og passer til vores 400-500 kg platformslifte i standardstørrelserne 1000×1467 og 1100×1467 mm.

Du kan få dem i både standard hvid og i enhver RAL-farve (men ikke premiumfarver).

Læs mere her
EcoSilent elevatorlift

EcoSilent elevatorlift

Lydløs og bæredygtig lift
En “rigtig” elevator har afstivet skakt, støbt grue og en kasse oven på, der rager op gennem taget. EcoSilent er en ny serie af lydløse og energibesparende elevatorlift. det vil sige, at motoren køre med op og ned, og dermed forsvinder behovet for motorrum og maskingrav, Forskellen er bare, at den finder plads, uden større indgreb og armbevægelser, unødig støj – samt miljøet og budgettet for unødig belastning.

Læs mere
Cibes Air

Cibes Air

– en ny platform for lækkert design
Den innovative platformslift kombinerer tidløst skandinavisk design med intuitive funktioner og naturlige materialer.

Læs mere

Relaterede produkter

Botved H250 Lifestyle

Botved H250 Lifestyle

Rent fysisk optager H250 Lifestyle ikke mere plads end en lænestol, og løsningen kan med sit elegante og kompakte design placeres næsten hvor som helst i boligen.

Ring mig op

Tilgængelighed

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Simon Friis Andersen
Salgskonsulent

Ekspert i platformslifte samt elevatorer. Simon kører på Sjælland

Mads Peter Poulsen
Adm. Direktør

Ekspert i platformslifte samt elevatorer.

Som synlig leder og Botveds knudepunkt for strategi, drift og salg er Mads med over det hele – også i marken.

Brian Schultz
Salgskonsulent

Ekspert i platformslifte samt elevatorer. Brian kører i Jylland og på Fyn.

Tilmeld nyhedsbrev

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.