EcoSilent elevatorlift

Lydløs og bæredygtig lift

En “rigtig” elevator har afstivet skakt, støbt grue og en kasse oven på, der rager op gennem taget. EcoSilent er en ny serie af lydløse og energibesparende elevatorlifte. det vil sige, at motoren kører med op og ned, og dermed forsvinder behovet for motorrum og  maskingrav, Forskellen er bare, at den finder plads, uden større indgreb og armbevægelser,  unødig støj – samt miljøet og budgettet for unødig belastning.

Nyt skruedrev minimerer støj og slitage

Nyt skruedrev minimerer støj og slitage

Det nyudviklede EcoSilent skrue-drev har revolutioneret lift-teknikken med bl.a. langt mindre friktion og energiforbrug end tilsvarende systemer på markedet. Det innovative koncept giver EcoSilent lifte tre helt afgørende fordele:

  1. Lydløs drift

EcoSilent falder ind i boligens omgivende lyde, så du slet ikke hører liften. Inde i liften liggerlydniveauet på 55 dB, hvilket svarer til almindeligt regnvejr. Uden for liften er lydniveauet helt nede på 40 dB svarende til ”støjen” fra en moderne fryser.

  1. Minimalt energiforbrug

EcoSilent har energimærke A, og med et forbrug på kun 215 kWh/år bruger den 45 % mindre energi end lifte uden Cibes nye skrue-drev. Et oplagt valg til bæredygtigt byggeri.

  1. Stærkt reduceret slid

Reduceret friktion betyder mindre slid – og det er netop, hvad EcoSilents banebrydende skrue-drev og styre-hjul, leverer i en effektiv kombination. Spar på smørelse, service og driftsudgifter og nyd den stabile og gnidningsløse transport.

Høj brugerkomfort

EcoSilent byder på lydløs, glidende og komfortabel transport helt uden vibrationer. Mere behageligt og sikkert kan du ikke bevæge dig mellem bygningens forskellige niveauer. Du oplever kvaliteten i hver eneste detalje fra teknik over design til betjening. EcoSilent er da også produceret i Sverige af Cibes Lift Group, der har over 70 års erfaring på området og er en af ​​verdens største producenter af lavhastighedslifte.

Nem integration

Nem integration

EcoSilent systemet er pladsbesparende og lige til at integrere i eksisterende bygninger med minimal strukturel indvirkning. Det brede udvalg af farver og materialer giver alle muligheder for at matche designet med omgivelserne. Du kan selv designe liften fra gulv til loft. Vi leverer og installerer den præfabrikerede løsning i håndterbare moduler, der optimerer logistik, installation og økonomi.

Innovativ teknik

Innovativ teknik

Drev
Det nyudviklede skrue-drev er optimeret til lydløs og energieffektiv drift.

Styreruller
Føringsrullerne reducerer friktionen med 90 %. De behøver derfor ingen smøring, hvilket letter vedligeholdelsen.

Lift-skrue
Lift-skruen har en 3 x højere pitch (36 mm), og skruekontakten er så glat og præcis, at du knap bemærker den under transporten.

SilentBox
Drivaggregatet er indkapslet i et elegant, lydisoleret metalhus, der dækker drevene og fjerner højfrekvensstøj.

Ring mig op

Tilgængelighed

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Simon Friis Andersen
Salgskonsulent

Ekspert i platformslifte samt elevatorer. Simon kører på Sjælland

Mads Peter Poulsen
Adm. Direktør

Ekspert i platformslifte samt elevatorer.

Som synlig leder og Botveds knudepunkt for strategi, drift og salg er Mads med over det hele – også i marken.

Brian Schultz
Salgskonsulent

Ekspert i platformslifte samt elevatorer. Brian kører i Jylland og på Fyn.

Tilmeld nyhedsbrev

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.