Gode løsninger er langt mere end førsteklasses produkter

Rådgivning

Gode løsninger er langt mere end førsteklasses produkter

Hos Botved kan du forvente en 360° indsats for at optimere dit projekt.Træk på vores ekspertise og få en skræddersyet og mere effektiv løsning.

Træk på 90 års viden, erfaring og innovation
Botved har været på banen lige siden starten i 1930, og som pionerer inden for lifte og tilgængelighed samt rehab har vi gennem tiden akkumuleret en betydelig viden og erfaring inden for vores kerneområder. Den viden er du til enhver tid velkommen til at trække på.
Ring til os på 44 94 22 22, send en mail til info@botved.dk eller udfyld den nedenstående kontaktformular, så vi kan booke et indledende møde og komme i gang med at se på løsningsmulighederne.

Landsdækkende

Vi kører i hele Danmark  

Botveds konsulenter kører i hele landet og vi er dermed i stand til at give dig dedikeret lokal service, uanset hvor du er i Danmark. Vi tilbyder faglighed og sparring på et højt niveau og sætter en ære i at danne stærke relationer til vores kunder og udbygge samarbejdet organisk over tid. Den åbne dialog kommer alle involverede parter til gode og skaber i sidste ende bedre resultater.

 Første møde hos dig

– uden forpligtelser og omkostninger 

Vi vil gerne høre om dine opgaver og udfordringer og har fuld forståelse for, at du vil se os an og høre vores forslag, før vi går videre med samarbejdet. Derfor tilbyder vi helt uforpligtende for begge parter at holde det indledende møde hos dig, så vi kan få lagt kortene på bordet, og vi kan levere et kvalificeret udspil.

Ring eller lad os kontakte dig

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Simon Friis Andersen
Salgskonsulent

Ekspert i platformslifte samt elevatorer. Simon kører på Sjælland

Mads Peter Poulsen
Adm. Direktør

Ekspert i platformslifte samt elevatorer.

Som synlig leder og Botveds knudepunkt for strategi, drift og salg er Mads med over det hele – også i marken.

Brian Schultz
Salgskonsulent

Ekspert i platformslifte samt elevatorer. Brian kører i Jylland og på Fyn.

Tilmeld nyhedsbrev

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.