Komfort plejestole / hvilestole

SidBedre serien fra SeatingMatters er revolutionerende i forhold til positionering og trykforebyggelse.

Seating Matters terapistole

SidBedre serien fra SeatingMatters er revolutionerende i forhold til positionering og trykforebyggelse. De ergonomiske komfortstole regnes med god grund for at være verdens førende til børn og voksne med behov for ekstra støtte eller pleje og forebyggelse af tryksår mv. Med de nye modeller tager det under et minut at justere komforten til optimalt niveau og dermed øge brugerens livskvalitet. 

Komfortstole med unik tilpasning til kroppens behov

SidBedre serien fra SeatingMatters er revolutionerende i forhold til positionering og trykforebyggelse. Komfortstolene regnes med god grund for at være verdens førende til børn og voksne med behov for ekstra støtte eller pleje og forebyggelse af tryksår mv. Med de nye modeller tager det under et minut at justere komforten til optimalt niveau og dermed øge brugerens livskvalitet.

Optimeret komfort uanset alder og vægtklasse

Botved fører en bred vifte af SidBedre modeller målrettet specifikke grupper, bl.a. bariatri- og børnemodeller. Sidstnævnte muliggør fx aktivitet og leg i en siddende position og kan justeres i højden og bredden i takt med at barnet vokser. Generelt for samtlige stole er de utallige muligheder for at optimere siddevinkel og støtte i sæde, ryg, nakke, hoved, ben og fødder – og sikkerhed for korrekt indstilling fordi den nemt udføres helt uden brug af værktøj.

Ring mig op

Indtast dit tlf-nr. og bliv ringet op af en medarbejder
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt en ekspert

Christel Christensen
Salgschef Rehab

Stine Moisgaard Bramming
Produktchef hjælpemidler / Forflytning

Stine har en baggrund som fysioterapeut og en dyb indsigt i valg og brug af hjælpemidler til bevægelseshæmmede.

Klinisk designede produkter til patienter og plejere for at hjælpe med at forhindre skade.

Akut pleje

Multi-User produkter, klinisk designet til specialistbehov inden for den akutte situation.


Langtidspleje

Klinisk, terapeutisk siddeplads til at imødekomme patienters langsigtede behov.

Kvalitet

SidBedre byder på håndlavet kvalitet hele vejen igennem. Alle modeller kan udstyres med tilt-funktion, der vipper sædet 30-45º. Desuden er siddemaskinerne designet med et minimum af skidtkroge for at lette rengøring og minimere smittefare.

SidBedre puderne er fremstillet af to kraftige lag:

  • Første lag: 2 tommer memoryskum som sikrer nedsænkning og bearbejdning af Ischial tuberosities (IT’s) i puden – denne nedsænkning giver stabilitet og reducerer friktion
  • Andet lag: en tæt skum som giver stabilitet til memory-skummet og forhindrer det at synke i bund
Ulster University

Anbefales af førende forskere

SidBedre er testet grundigt på forskellige brugergrupper af en række eksperter, bl.a. på Ulster University. De konkluderer, at såvel funktionsevne, kropsholdning, kommunikation, lungefunktion og fordøjelse/appetit forbedres markant ved anvendelse af siddemaskinerne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.