Sådan får I en ny elevator

Med over 40 års erfaring kan Botved hjælpe jer fra ide til færdiginstalleret elevator

5 enkle trin og du er i mål. Vi guider dig igennem hele processen og frem til en køreklar elevator.

Botved har mere end 40 års erfaring med opsætning af elevatorer og vi har nogle af de mest driftssikre, komfortable og bedst designede modeller på markedet. 

Vi leverer en alt-i-en-løsning – når I har fået et tilbud fra os, er prisen altid fast og inkluderer hele processen.

Vores erfarne specialister hjælper jer gennem hele processen, og det koster først noget, når vi har lavet en fast aftale. 

Ring på 80 37 37 37 og lad os tage en snak om mulighederne i jeres ejendom.

Få en udførlig beskrivelse af den samlede proces fra 1. møde til 1. tur med elevatoren i din opgang! Download brochuren “Elevator til enhver lejlighed – med skræddersyet løsning til din opgang” her!

Et elevatorprojekt kan opdeles i fem faser: Salg, projektering, montage, aflevering og service – og vi tager os af det hele!

Vores proces i 5 skridt

STEP 1: Valg af løsning – inklusiv gratis møder, rådgivning og besigtigelse
Alle bygninger og behov er forskellige. Derfor starter vi altid med en gratis og uforpligtende snak og besigtigelse af jeres bygning.

Vi mødes der, hvor du bor, og rådgiver jer om den mest optimale elevatorløsning.

På baggrund af vores indledende snak og besigtigelse, kan vi udarbejde et gratis tilbud. Dette er ofte en vigtig del af processen i en andels- eller ejerforening.
Vi giver jer et konkret løsningsforslag og en pris, som I kan tage stilling til og arbejde videre med. Botved leverer en alt-i-en-løsning. Når I har fået et tilbud fra os, er prisen altid fast og inkluderer hele processen.
Desuden stiller vi også gerne op til infomøde for alle beboere. Her kan forarbejdet komme fra ejendommens bestyrelse, så eventuelle spørgsmål kan afklares. Det er nemlig vigtigt, at alle har en god forståelse og fornemmelse for det kommende elevatorprojekt.
STEP 2: Projektering & byggetilladelse

Med mere end 40 års erfaring med installation af elevatorer har vi i Botved stor erfaring med projekteringen og byggetilladelser.
Når I er blevet enige om en elevatorløsning, skal byggetilladelsen på plads, før vi kan begynde installationen.
Vi tegner og beregner jeres projekt og står for kontakten med kommunen. Alt efter løsningen skal der også gives brandtilladelse.
Når de nødvendige tilladelser er i hus, går vi straks i gang med at bestille alle de nødvendige materialer. Det er også i dette step, vi forbereder selve arbejdet.
STEP 3: Byggearbejde & montage

I dette step går selve arbejdet i gang, og nu vil du møde os omkring din bygning.
Nogle projekter kan også omfatte arbejde med at gøre hovedtrappen mindre eller helt at fjerne bagtrappen for at installere elevatoren der.
Vi gennemgår alt og sikrer, at hele projektet lever op til vores krav angående kvalitet og sikkerhed.
Selve bygningsarbejdet og etableringen af elevatoren tager cirka tre måneder.
Arbejdet udføres af Botveds egne elevatormontører, der ud over deres faglige uddannelse er skolet til at styre projektet på byggepladsen med respekt for det liv, I samtidig lever i ejendommen.
STEP 4: Aflevering

Tillykke. Nu er elevatoren installeret og din ejendom er klar til en lettere hverdag. Vi byder på et lille glas og afleverer elevatoren køreklar.
Samtidig gennemgår vi alt det praktiske i forbindelse med den daglige brug og vedligeholdelse af elevatoren, og sørger også for alle myndighedsgodkendelser.
Med i prisen er desuden 1 og 5-års gennemgang af byggeprojektet.
STEP 5: Drift & service


Første års service er inkluderet i prisen, men vi tilbyder desuden en løbende serviceaftale.
Det inkluderer blandt andet de lovpligtige sikkerhedseftersyn, drift af alarmtelefon samt smøring og justering.
Så kan vi være sikre på, at jeres elevator fungerer, som den skal – også når den er blevet en del af jeres hverdag.

Vores erfaring kommer jer til gode

At få en elevator kræver planlægning og arbejde, foruden de rette tilladelser fra kommunen. Vi kan hjælpe med hele processen. Vi har over 40 års erfaring med elevatorer.

Botved er det sikre valg, når I skal have elevator i ejendommen. Ring på 80 37 37 37 og hør mere.