Få elevator i din opgang

En elevator giver direkte adgang til lejligheden, som samtidig stiger med ca. 12 % i værdi.

Mute video Unmute video
Play video Pause video
Elevator

Få nem adgang til alle bygningens etager

Vil du høre mere? Bliv ringet op.

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Mange fordele ved at få elevator i opgangen

Botved har over 40 års erfaring med at indbygge elevatorer i byens ældre etageejendomme, og vi klarer alt fra første besigtigelse til elevatoren kører.

Vi leverer en alt-i-en-løsning. Når I har fået et tilbud fra os, er prisen altid fast og inkluderer hele processen.

Med en elevator får livet i opgangen en permanent optur. Den lette transportform giver utroligt mange fordele i hverdagen. Her er de fem vigtigste:

1. Få en nemmere hverdag – kom lettere op og ned

Cykler, bæreposer, kufferter, ski, babylifte, vasketøj, sportsudstyr og flyttekasser.

Når turen på trappen bliver lidt for tung, giver det ekstra komfort og lidt luksus i hverdagen for alle beboere at have elevator.

 

2. Øg tilgængeligheden for familie og venner etc.

En undersøgelse foretaget af Analysegruppen blandt over 1700 københavnere viser, at hver tredje har oplevet ikke at kunne få besøg af venner og familie, fordi de ikke kunne klare trapperne.

En elevator sikrer, at venner og familie i alle aldre fortsat kan komme på besøg.

3. Bliv boende så længe, du ønsker

Hvor vil du helst bo, den dag benene ikke længere dur til at gå på trapper? Mange, især ældre, bliver i dag nødt til at flytte fra deres bolig, fordi turen til tredje sal bliver umuliggjort af nedsat bevægelsesevne.

Med en elevator har du mulighed for at blive boende i din egen lejlighed meget længere.

 

4. Giv værdien af din bolig et løft

Ejendomsmæglerne oplever, at boligkøberne er blevet mere forvænte, og at efterspørgslen på boliger med elevator stiger. Det vurderes, at værdien af en typisk lejlighed øges med 8-12 %, hvis der etableres en elevator.

Den gennemsnitlige værdistigning ved etablering af en elevator ligger på ca. 4.000 kr. pr. m². Det vil sige, at en ejerlejlighed på 150 m² får en gennemsnitlig værdistigning på kr. 600.000,-.  

Er der fx 8 lejligheder i opgangen, vil ejendommen stige med ca. 5 mio. kr. samlet. Det er omkring 3 gange prisen for elevatoren. I grove træk fordeles værdistigningen pr. m² med +2.000 på 1.sal, +4.000 på 2. og 3. sal og +6.000 på 4. og 5. sal etc.

For Andelsforeninger vil Andelskronen som regel blive hævet med 1 til 1,5 gange prisen på elevatorliftene.

Boligen vil næsten altid stige mere i værdi, end det koster at indbygge elevatoren.

5. Komfort – og mindre støj fra trappeopgangen

Efterspørgslen stiger på moderne komfortforbedringer i vores boliger, og mange beboere i de ældre etageejendomme renoverer deres lejligheder for rigtig mange penge. Nye badeværelser, nye køkkener, altaner og andre forbedringer, der kan skabe præcis den bolig og den stemning, de ønsker for deres hjem.

En elevator kan ofte være prikken over i’et for at fuldende glæden ved lejligheden og det at bo centralt.

Ligesom de praktiske hjælpemidler bringer elevatoren også ekstra luksus og livskvalitet ind i hverdagen for stadigt flere lejlighedsbeboere. Hvorfor slæbe tunge kufferter, indkøbsposer eller klapvogne hele vejen op ad trapperne, når man bare kan tage elevatoren?

Ønsker du at få indblik i alle de fordele, en elevator byder på, kan du downloade Botveds brochure “12 rigtig gode grunde til at få elevator i din opgang” her!

Få nyheder om elevatorer direkte i din indbakke

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.