Referencer

Sport & Event Center Jebjerg

Elegant elevatorløsning hæver aktiviteten

Hos Sport & Event Center Jebjerg stiger andelen af ældre og gangbesværede brugere. Derfor har det været en rigtig god investering at opgradere tilgængeligheden til forsamlingshus- og kulturområdet med en ny Botved A5000 elevatorlift.

Eejj, hvor er den flot

Brugerne er begejstrede – og det er centerchef Jan D. Andersen også. Han havde frygtet, at en stor og klodset elevator ville skæmme centeret. I stedet har han fået en meget elegant og velfungerende løsning, som hurtigt er blevet særdeles populær: ”Jeg ville ikke have sådan en grim, firkantet kasse stående i min hal, men heldigvis præsenterede Botved mig for den helt rigtige model med glasfacade. Arkitektonisk er det en hammergod løsning. Elevatoren er meget synlig, men falder utroligt godt ind i den 20 x 40 meter store hal. Alle vores brugere siger ”Eejj, hvor er den flot”, og nyder at blive kørt stille og roligt op til møde- og kulturfaciliteterne på 1. sal, mens de har fuldt udblik over hallen gennem glasvæggene. Om aftenen står elevatoren i bunden af hallen med lys i og virker meget indbydende – den viser nærmest vej.”

Bedre tilbud til brugerne nu

Jan D. Andersen er ikke i tvivl om, at udskiftningen af den gamle, åbne lift med den nye Botved A5000 elevator har været gavnlig for forretningen: ”Jeg tror, at vi har mistet en del kunder gennem tiden ved ikke at have en velfungerende elevatorløsning. Der er mange flere ældre og dårligt gående nu end tidligere, og med den øgede tilgængelighed kan vi give dem et bedre tilbud. Alle har mulighed for at deltage i de forskellige arrangementer, der afholdes i hallen. Så selv om vi har valgt at opgradere med en ekstra fin og dyr løsning, betragter jeg det som en god investering.”

Anvendelig til mange formål

Året rundt besøges Sport & Event Center Jebjerg af tusindvis af borgere, som bruger hallen til alt fra sport til klub- og foreningsmøder, konfirmationer, fødselsdage, bryllupper, barnedåb, firmafester, events osv. Det store antal af møder og fester medfører samtidig, at der skal transporteres et utal af tallerkener, bestik, øl, vin og mad op til lokalerne på 1. sal. ”Der er konstant gang i den nye elevator”, fortæller Jan D. Andersen. ”Det er alt fra ældre og handicappede til børnehaven og vores personale, der nyder godt af tilbuddet. Nogle gange er elevatoren dog ved at være lidt for populær, og så er det en stor fordel at kunne koble den ud med et effektivt låsesystem – fx for at undgå, at den på visse tidspunkter af dagen bliver til et legetøj for børnene. Vi ved, hvornår der er brug for den, og kan hurtigt koble den til og fra.”

Christian Riis
Christian Riis
Servicekoordinator

Tilmeld nyhedsbrev

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.