Referencer

Hjørring (Botved A4000)

Hele ejendommen fik et løft

Selv om Mogens Madsen ”kun” er i 80’erne og helst tager trappen, valgte han alligevel at være proaktiv og installere en Botved A4000 elevator i ejendommen – til stor glæde for tandlægen på 1. sal med mange ældre og bevægelseshæmmede kunder.

Botved A5000

Hele ejendommen fik et løft

Afgørende for stadig at få besøg
Når man er på vej mod de 90 år, begynder mange af ens venner og familiemedlemmer at få lidt besvær med bentøjet – og bor man på 2. sal, opstår der lidt af et dilemma. Skal man flytte, undvære besøg eller finde på noget helt tredje? Mogens Madsen valgte at være forudseende og renovere trappeopgangen i hans ejendom, der er opført i 1978, med en lille, fleksibel og støjsvag Botved A4000 elevator. ”Vi har boet her i over 20 år, og vil nødig flytte”, fortæller Mogens Madsen. ”Desuden skulle der gøres noget, hvis vi fortsat ville have vores aldrende venner og familie på besøg. Så vi besluttede os for at forbedre tilgængeligheden, og det tror jeg på sigt er en rigtig god investering, der hæver ejendommens værdi.”

Stor betydning i hverdagen
Indtil videre er det tandlægen på 1. sal, der har størst glæde af elevatoren. Uden den ville et stigende antal af kunderne have svært ved at besøge hende, og det ville gå ud over forretningen. Tredje sal udlejes til Vendsyssel Teater, som indlogerer deres gæsteskuespillere m.fl. i lejligheden. Og her er der naturligvis også en stor tilfredshed med at slippe for at slæbe de tunge kufferter op ad trapperne. Selv Mogens Madsen bruger jævnligt elevatoren, når han har meget at slæbe på: ”Når du kommer hjem med en kasse øl eller 3 frosne ænder og store glas rødkål til jul, så er det faktisk helt rart at kunne stige ind i elevatoren og få et lift lige til døren”.

Flot og velfungerende løsning
”Jeg målte selv op, og selv om der ikke er megen plads, kunne der alligevel forholdsvist nemt klemmes en elevator til 3 personer ind i frirummet ved trappen”, forklarer Mogens Madsen. ”Jeg havde fået Botved anbefalet af flere bekendte, der havde gode erfaringer med dem, og de klarede det hele fra projektering og installation til efterfølgende servicering. Botved har i det hele taget leveret en flot og professionel løsning og fulgt opgaven helt til dørs med en afsluttende demonstration og funktionstest.”

Botved A4000 byder på en række særlige fordele:

  • Designet specielt til private boliger som ikke har meget plads
  • Fleksibel løsning med mange ekstra muligheder
  • Sikker, driftssikker og let anvendelig
  • Enkel og hurtig installation
  • Et certificeret kvalitetsprodukt
  • Standard stålaksel, eller glasaksel ved merbetaling
  • Dørfronte i hvid med panoramavinduer som standard

Specifikationer
Med skakt
Type: Lift til hjemmet
Hastighed: 0,15 m/sek (9 m/min)
Maks. belastning: 300 kg
Platformsstørrelse: 830 × 800 (b × d, mm)
Installationsmål: 993 × 1.200 (b × d, mm)

Christian Riis
Christian Riis
Servicekoordinator

Tilmeld nyhedsbrev

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.