Referencer

Bornholm Provsti (udendørs lift)

Liften var den bedste løsning – både æstetisk og funktionelt

Da arkitekt Christina Huth Panduro skulle sikre tilgængelighed til Bornholm Provstis nye kontorbygning i Rønne, var valget oplagt. Liften var den eneste løsning, der både levede op til lokalplanen og de æstetiske krav.

Bornholms Provsti flyttede i oktober 2020 dets aktiviteter til en tidligere boligejendom i Storegade i Rønne, og hyrede i den forbindelse Christina Huth Panduro til at sikre den lovpligtige tilgængelighed til kontor- og mødefaciliteterne.

”Efter en dialog med kommunen var der ingen tvivl om, at vi skulle etablere en liftløsning”, fortæller Christina Huth Panduro. ”På grund af det skrånende terræn og et stort fald ville en rampe blive alt, alt for lang og samtidig ødelægge stedets visuelle kvalitet ved opgravning af de smukke brosten.

Botved var et naturligt valg som leverandør, da de har landsdækkende service, og jeg vidste, at de har løst tilsvarende opgaver for mine kolleger, bl.a. på sygehuset. Sammen med smeden fik de også skabt en flot løsning, som fuldt ud lever op til kravene og forventningerne.”

Christian Riis
Christian Riis
Servicekoordinator

Tilmeld nyhedsbrev

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.