Stolelifte

Siena - den perfekte trappelift

Siena stolelift kombinerer en frisk, moderne stil med det bedste inden for teknik, sikkerhed og brugervenlighed.

Stolelifte

Klassisk stil og komfort

Vores nye Siena stolelift kombinerer frisk, moderne design med det bedste inden for stoleliftteknik. De enkle konturer kombineret med fem klassiske farver gør Siena til en smart og praktisk tilføjelse til ethvert hjem.
Siena 600 passer til de lige trapper med en vinkel fra 24 til 52 grader og fås i forskellige størrelser.  Siena 260 passer til kurvede trapper. Vores skinner kan skræddersys og installeres på hver side af trappen, så stoleliften kommer til at passe perfekt til din trappe . 

Sienas håndtag giver dig mulighed for at dreje sædet let, hvilket gør det nemmere at komme væk fra stolen. Alternativt kan du vælge at få et elektroniskstyret drejesæde, som drejer stolen automatisk, når stoleliften når toppen.

Siena kan også nemt foldes sammen – fold blot armene, sædet, og dernæst fodstøtten, og så er stolen pænt foldet væk. Så kan du fortsætte med at bruge trappen som sædvanlig, hvis og når du ønsker det.

Til kurvede og lige trapper

Siena er en meget alsidig stolelift, der passer til alle vores skinneløsninger – lige såvel som kurvede. Med vores diskrete slimline skinner, der kun optager 15 cm af trappens bredde, sørger vi for, at pladsen på trappen udnyttes maksimalt. Vores skinner kan skræddersys og installeres på hver side af trappen, og du kan vælge mellem dobbelt- og enkeltrørsmontage, så løsningen kommer til at passe perfekt til din trappe

Nem og alsidig brugertilpasning

Siena kan let skræddersys til dine specifikke behov og ønsker. Du kan vælge mellem forskellige slags polstring og tilmed flere skinnefarver for at sikre, at stoleliften passer til din indretning. Vi tilbyder også ekstraudstyr som fx drejelige sæder (elektrisk drevet) og forskellige typer sikkerhedsseler.

Har du spørgsmål til os?

Ring 80 37 37 37

Hverdage 08.00—16.00

Du kan også skrive dit navn og telefonnummer, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt, så snart vi har en ledig medarbejder.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Samtykke*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
slider-navigation-prev
slider-navigation-next
Sima Kassem
Salgsbackup

Trine Mikkelsen
Salgskonsulent Stolelift

Botveds ekspert i stolelifte / Jylland-Fyn

Martin Birksholm
Salgskonsulent

Botveds ekspert i stolelifte på Sjælland.

Kurt Andersen
Salgsdirektør

Ekspert i platformslifte samt elevatorer. Kurt kører på Sjælland

Mads Peter Poulsen
Adm. Direktør

Ekspert i platformslifte samt elevatorer.

Som synlig leder og Botveds knudepunkt for strategi, drift og salg er Mads med over det hele – også i marken.