Stolelifte

Siena - den perfekte trappelift

Siena stolelift kombinerer en frisk, moderne stil med det bedste inden for teknik, sikkerhed og brugervenlighed.

Stolelifte

Klassisk stil og komfort

Vores nye Siena stolelift kombinerer frisk, moderne design med det bedste inden for stoleliftteknik. De enkle konturer kombineret med fem klassiske farver gør Siena til en smart og praktisk tilføjelse til ethvert hjem.
Siena 600 passer til de lige trapper med en vinkel fra 24 til 52 grader og fås i forskellige størrelser.  Siena 260 passer til kurvede trapper. Vores skinner kan skræddersys og installeres på hver side af trappen, så stoleliften kommer til at passe perfekt til din trappe . 

Sienas håndtag giver dig mulighed for at dreje sædet let, hvilket gør det nemmere at komme væk fra stolen. Alternativt kan du vælge at få et elektroniskstyret drejesæde, som drejer stolen automatisk, når stoleliften når toppen.

Siena kan også nemt foldes sammen – fold blot armene, sædet, og dernæst fodstøtten, og så er stolen pænt foldet væk. Så kan du fortsætte med at bruge trappen som sædvanlig, hvis og når du ønsker det.

Til kurvede og lige trapper

Siena er en meget alsidig stolelift, der passer til alle vores skinneløsninger – lige såvel som kurvede. Med vores diskrete slimline skinner, der kun optager 15 cm af trappens bredde, sørger vi for, at pladsen på trappen udnyttes maksimalt. Vores skinner kan skræddersys og installeres på hver side af trappen, og du kan vælge mellem dobbelt- og enkeltrørsmontage, så løsningen kommer til at passe perfekt til din trappe

Nem og alsidig brugertilpasning

Siena kan let skræddersys til dine specifikke behov og ønsker. Du kan vælge mellem forskellige slags polstring og tilmed flere skinnefarver for at sikre, at stoleliften passer til din indretning. Vi tilbyder også ekstraudstyr som fx drejelige sæder (elektrisk drevet) og forskellige typer sikkerhedsseler.

Nem betjening

Vores enkle intuitive håndkontrol er designet til dem med mindre fingerfærdighed. Den kan placeres på hver af armene, arbejder ved den letteste berøring og kan betjenes med din hånd, arm eller håndled.

Bekvem og sikker

Sikkerhed og brugervenlighed er indbygget. Vores standard sikkerhedssele giver ekstra sikkerhed sammen med sensorer, der bringer trappeliften til et blødt stop, hvis trappeliften støder på forhindringer. Med aftagelige nøgler kan du immobilisere trappeliften, hvis det bliver nødvendigt.

Find din stil

Starla kan skræddersys til dine specifikke behov og smag. Vælg mellem forskellige tilbehør, polstermuligheder og endda skinnefarver for at sikre, at stoleliften passer til din indretning. Du kan også nyde godt af ekstra funktioner såsom elektriske drejesæder og forskellige typer sikkerhedsseler.

Fodstøtten folder, sikrer komforten

Det er en unødvendig ulempe at bøje sig ned for at løfte fodstøtten, hvorfor Starla leveres med et manuelt håndtag som standard på det buede produkt eller et sæde-til-fodstøtte på det lige produkt. Alternativt er der mulighed for at have en automatisk klapknap for fodstøtte i armen for ultimativ bekvemmelighed.

Automatisk foldbar skinne

Hvis pladsen er trang foran trappen, kan skinnen folde sig op i trappen, så gangen er helt fri.

Drejeligt sæde

Alle vores sæder leveres med enten en manuel eller en elektrisk mulighed for drejning, så du kan dreje dit sæde øverst på trappen. Det giver dig mulighed for at komme nemt ud af sædet ved landing – og komme sikkert tilbage igen, når turen går den modsatte vej.

Har du spørgsmål til os?

Ring 80 37 37 37

Hverdage 08.00—16.00

Du kan også skrive dit navn og telefonnummer, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt, så snart vi har en ledig medarbejder.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
slider-navigation-prev
slider-navigation-next
Sune Skytte Ingvardson
Salgskonsulent

Botveds ekspert i stolelifte.

Martin Birksholm
Salgskonsulent

Botveds ekspert i stolelifte.

Mads Peter Poulsen
Adm. Direktør

Ekspert i platformslifte samt elevatorer.

Som synlig leder og Botveds knudepunkt for strategi, drift og salg er Mads med over det hele – også i marken.