Sadler

Sadler stolelift elegant udformet i et slankt design. Den er dermed også den perfekte løsning i hjem, hvor trappen er for smal til at rumme en traditionel trappelift.

Sadler stolelift er elegant udformet i et slankt design. Den er dermed også den helt rigtige løsning i hjem, hvor trappen er for smal til at rumme en traditionel trappelift.

Perfekt løsning til smalle trapper

Sadler stoleliftens slanke design og mange tilpasningsmuligheder sikrer, at den kan fungere problemfrit på trapper, der er for smalle til at rumme en traditionel trappelift.

Skånsom og brugervenlig

For mange mennesker er det en stor udfordring at komme ind eller ud af en siddende stilling på grund af problemer med knæ, hofter eller endda nedsat funktion i overkroppen. Med Sadler 260 tilbyder vi et nyt alternativ til de traditionelle stolelifte. Designet sørger for, at du opretholder en mere oprejst stilling under transporten. Samtidigt minimeres belastningen på dine ben, da størstedelen af din vægt bæres af sædet.

Lettere ind- og udstigning med innovativt vippesæde

Med Sadler stoleliften vil du opleve, at ind- og udstigning foregår mere let og behageligt. En del af forklaringen ligger i det innovative sæde, der med sin høje placering sikrer dig optimal understøttelse og desuden sænker og hæver sig i samspil med dine bevægelser.

Ring eller lad os kontakte dig

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad siger vores kunder

”Vi ville rigtig gerne blive i huset, men kun hvis vi stadig kunne komme op på 1. sal”, forklarer Svend. 

”Det er et dejligt hus i skønne omgivelser, og alle dem, vi kender, bor her i området. Desuden virkede det uoverskueligt at skulle pakke det hele sammen og flytte – jeg fylder jo 90 næste gang. Vi diskuterede godt nok at flytte i ældrebolig eller på plejehjem, men så opdagede vi heldigvis en annonce for Botveds stolelifte i Ældre Sagens blad – og det viste sig at være den helt rigtige løsning for os.”

Prisforespørgsel

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyttigt vippesæde

Sadlers innovative sadelsæde hæves og sænkes i koordination med dine bevægelser, hvilket sammen med dens hævede siddeposition giver en lettere og mere bekvem ind- og udgang. Sædet er desuden designet til at bære hele din vægt, så dine ben slipper for denne opgave.

Arm- og fødstøtten bevæger sig sammen

Foldning af armstøtten folder automatisk fodstøtten, så du ikke skal ned på gulvet for at folde din stolelift sammen.

Trykfølsømme sikkerhedskanter

Sikkerhedskanter ved fodstøtten og kanten registrerer forhindringer på trappen og stopper kørslen blidt.

Startspærrende sikkershedsele

Den optrækkelige sikkerhedssele fastspændes nemt med en enkelt hånd, hvilket er skånsomt for dine gigtplagede lemmer. Stoleliften kører ikke uden fastspændt sikkerhedssele.

Nem betjening

Vores simple og intuitive betjening er designet til nem brug for alle, og er ideel for dig med begrænset fingerfærdighed. Fjernbetjening tillader dig at kalde på din lift fra en anden etage, eller sende liften til en anden bruger.

Forhøjet siddeposition

Den forhøjede siddeposition er ideel for dig med begrænset bevægelihed i benene. Desuden hjælper den på smallere trapper, især for højere folk.

Sadler stolelift tilbyder bl.a. følgende fordele:

  • Perfekt løsning til smalle trapper
  • Stoleliften kører kun når sikkerhedsselen er spændt
  • Kan monteres på alle typer af trapper uanset om de er lige eller buede
  • Fuldt polstret sæde og ryg sikrer god komfort
  • Sensorer sikrer blidt, automatisk stop af stoleliften før den støder på evt. forhindringer
slider-navigation-prev
slider-navigation-next

Vi har også andre modeller

Siena

Udendørs

Solus