Er du genial til service, men helst fri for det grove? – Syddanmark / Fyn

Der findes servicemontører, der synes, at det er sjovere at servicere elevatorer, trappe-, stolelifte end at sætte dem op. Har du en praktisk holdning til faggrænser og arbejdstider, så kan Botved love et selvstændigt job med stor kontaktflade, frie tøjler – og nogle af markedets bedst sælgende produkter til gangbesværede. Du får en god bil at køre i, en lønpakke du kan være bekendt, og en virksomhed fuld af mennesker, der kan lide at tage fat.

Hos Botved kommer du til at gøre en stor forskel for ældre og handicappede, der er afhængige af vores hjælpemidler i deres dagligdag. Du vil møde kunder, som i høj grad værdsætter dit arbejde.

Jobbet

Du får egen varebil og kører ud på serviceopgaver hjemmefra. Opgaverne med at servicere lifte og elevatorer foregår både i private hjem samt hos diverse institutioner og virksomheder. Arbejdet tilrettelægges som regel i god tid, så du selv kan påvirke planlægningen.

Kort fortalt om jobbet:

  • Service og reparation af elevatoer, kabine-, platformslife.
  • Der arbejdes primært på egen hånd, men ved større eller komplicerede opgaver samarbejder du med en kollega.
  • Du kan for det meste køre ud og hjem samme dag, men overnatning ude kan forekomme.
  • Du får en tæt dialog med din serviceleder.
  • Du får intern og ekstern kursus, som holder dig opdateret.
  • Kontakt til vores leverandører i udlandet i forbindelse med tekniske udfordringer. Denne kommunikation foregår på engelsk.

Personen

For at få den bedste hverdag er det vigtigt, at du kan nikke genkendende til følgende:

  • Du har en teknisk baggrund som elektriker, elektromekaniker, automatikmekaniker – har uddannelsesbevis eller er tillært.
  • Du elsker et afvekslende job, hvor dagene og opgaverne er forskellige.
  • Du bor i centralt i Syddanmark / Fyn.
  • Elevatorbevis A og B er en fordel.

Du får fleksible arbejdstider uden vagt. De meget varierende opgaver giver dig optimale muligheder for personlig og faglig udvikling. Som del af et landsdækkende service- og montageteam får du gode kolleger, der bakker dig op. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi har det sjovt med hinanden og gerne hjælper hinanden.

Du tilbydes en attraktiv løn med pension, Jobbet er på 37 timer/uge. Udover bil får du stillet mobiltelefon til rådighed til arbejdsbrug. Yderligere oplysninger om stillingen fås hos Servicechf Jesper Sørensen på tlf. 25 18 77 80. Han kan også kontaktes på js@botved.dk

Ansættelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette medarbejder. Bemærk at ansættelse kræver forevisning af straffeattest.

(Send et par ord om dig selv og din baggrund via nedenstående formular.)