A/S A.P. Botved søger økonomimedarbejder med flair for IT

Vi tilbyder en afvekslende og spændende hverdag med mangeartede opgaver i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med engagerede kolleger.

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt fra kreditor- og debitorstyring, afstemninger med mere. Samt hjælpe vores kolleger med opsætning og tekniske udfordringer i vores it platforme.

Stillingen refererer til selskabets Regnskabschef. Vi leder efter dig, der har sans for struktur og har et detaljeorienteret blik, som kan hjælpe os med at bearbejde datamængder. Derudover formår du at se sammenhænge på tværs af dine arbejdsopgaver og den øvrige forretninger

A/S A.P. Botved er i konstant udvikling, hvorfor den rette kandidat må være ambitiøs, omstillingsparat, fleksibel, samarbejdsvillig og have lyst til at være en del af en virksomhed i vækst, hvor dagligdagen er spændende og stiller store krav til alle ansatte.

Du vil få fast base på vores hovedkontor i Herlev. Stillingen er en fuldtidsstilling, og vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Arbejdsopgaver:

  • Trives med rutineopgaver
  • Er venlig og imødekommende
  • Erfaring med debet/kredit bogholderi

Vi forventer:

  • Du trives godt med ’’hands-on’’ på alle processer
  • Du behersker IT på højt niveau

Vi tilbyder:

  • En virksomhed i vækst, med en uformel omgangstone og en travl hverdag med engagerede og dygtige kolleger
  • Attraktiv løn- og pensionspakke
  • Stort selvstændigt ansvar
  • Et udfordrende job med plads til initiativ, og mulighed for selv at præge arbejdsprocesserne
  • Gode karrieremuligheder

Du tilbydes en attraktiv løn med pension og sundhedsforsikring.

Ansættelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette medarbejder. Samtaler afholdes løbende indtil den rette kandidat er fundet.  

Yderligere oplysninger om stillingen fås hos Mads Peter Poulsen på tlf. 4030 3737

(Send et par ord om dig selv og din baggrund via nedenstående formular.)

document.getElementById(‘hh_iframe_aSryE’).src = ‘https://leadvalidator.dk/form/1298/cf_S39gawYB5wW6zSlaxAr8xY/embedded-iframe-url?page_url=’ + window.location.href; iFrameResize({checkOrigin:[‘https://leadvalidator.dk’],heightCalculationMethod:’lowestElement’}, ‘#hh_iframe_aSryE’);


A /S A.P. Botved sælger, monterer og servicerer en bred portefølje af hjælpemidler til forbrugere, der har besvær med at bevæge sig selv – og vi gør det med et smil. Overskud og kompetent rådgivning er den vigtigste service, vi kan give vores kunder, som er hospitaler, plejehjem, arkitekter og private m.fl. Vi vækster, men vores mål er ikke at være størst, men derimod vil vi gerne være bedst inden for vores områder. Vi vægter derfor fagligheden i hele organisationen meget højt.
A/S A.P. Botved har ca. 40 medarbejdere fordelt i hele landet. Læs mere på 
www.botved.dk.