Gå til hovedindhold
Søg Ring mig op
GUIDE

Bornholm Provsti (udendørs lift)

Liften var den bedste løsning

– både æstetisk og funktionelt

Da arkitekt Christina Huth Panduro skulle sikre tilgængelighed til Bornholm Provstis nye kontorbygning i Rønne, var valget oplagt. Liften var den eneste løsning, der både levede op til lokalplanen og de æstetiske krav.

Bornholms Provsti flyttede i oktober 2020 dets aktiviteter til en tidligere boligejendom i Storegade i Rønne, og hyrede i den forbindelse Christina Huth Panduro til at sikre den lovpligtige tilgængelighed til kontor- og mødefaciliteterne.

”Efter en dialog med kommunen var der ingen tvivl om, at vi skulle etablere en liftløsning”, fortæller Christina Huth Panduro. ”På grund af det skrånende terræn og et stort fald ville en rampe blive alt, alt for lang og samtidig ødelægge stedets visuelle kvalitet ved opgravning af de smukke brosten.

Botved var et naturligt valg som leverandør, da de har landsdækkende service, og jeg vidste, at de har løst tilsvarende opgaver for mine kolleger, bl.a. på sygehuset. Sammen med smeden fik de også skabt en flot løsning, som fuldt ud lever op til kravene og forventningerne.”

Bornholm Provsti (udendørs lift)

Kontakt vores eksperter

Brian Schultz
Ekspert i platformslifte samt elevatorer. Brian kører i Jylland og på Fyn.
44 50 37 79
Mads Peter Poulsen
Ekspert i platformslifte samt elevatorer.
Som synlig leder og Botveds knudepunkt for strategi, drift og salg er Mads med over det hele – også i marken.
44 50 37 50