Silens pro elevator

Silens Pro Mega

- til de tunge belastninger

Til de tunge belastninger

Silens Pro Mega er en robust og holdbar elevator, der egner sig perfekt til transport af store læs i alle typer af bygninger med en højde på 30 til 60 meter. Den er bl.a. udstyret med forstærkede kabiner, der er designet til at bære læs på helt op til 4 tons.

Silens pro mega elevator

Nem installation

Den nemme installation og vedligeholdelse bidrager yderligere til at øge Silens Pro Megas værdi og minimere de samlede omkostninger.

Elevator skakt

Lydløs, kompakt og let

Som ved de øvrige Imems elevatorer leveres trækkraften af en permanent, gearløs magnetmotor, som er lydløs, kompakt og let – designet til at optage mindst mulig plads i en skakt. Samtidig har den et meget lavt energiforbrug.

Trods evnen til at tage det tunge slæb præsterer Silens Pro Mega en hastighed på op til 1,6 m pr. sek. Desuden er den som standard forsynet med Direct Approach to Floor, hvilket giver en uovertruffen præcision og skånsom transport.

Den nemme installation og vedligeholdelse bidrager yderligere til at øge Silens Pro Megas værdi og minimere de samlede omkostninger. Konstruktionen opfylder de nye standarder EN81- 20 og EN81-50

Ring mig op

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Specifikationer
  • Vægt: 1350-4000 kg
  • Hastighed: 1 og 1,6 m/s
  • Minimum grubedybde: 1.300-1.400 mm
  • Overhøjde: 3600-4200 mm
  • Roping ratio: 2:1 – 4:1
  • Indgang: 0° og 180°

Bestil en gratis brochure

Navn*
Adresse
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.