Solus

Stannah Solus stolelift kan anvendes på alle trapper, og den er lige så nem og sikker at betjene, som den er at installere.

Moderne og brugervenligt design

Stannah Solus stolelift kan anvendes på alle trapper, og den er lige så nem og sikker at betjene, som den er at installere. De enkle, moderne linjer og minimalistiske design er skabt i samarbejde med et af ​​Europas førende produktdesign-bureauer, Seymour Powell. Resultatet er lige så intuitivt og nemt at bruge, som det er behageligt at se på. Du kan vælge mellem polstring i eksklusivt læder eller et superblødt stof, der fås i en række flotte, neutrale farver.

Fuld kontrol under transporten

For at køre op eller ned ad trappen skal du bare flytte kontrollerne til venstre eller højre. Under hele transporten sørger de indbyggede sensorer for ekstra høj sikkerhed. De forhindrer stoleliften i at starte før du sidder sikkert i stolen – og de sørger for at den stopper blidt og i god tid, hvis der er forhindringer på vejen. Der er naturligvis også et brugervenligt sikkerhedsbælte, som er let at trække ind og fastgøre.

Fylder utroligt lidt

Før brug udfolder du din Solus stolelift ved blot at sænke armlænene, så kører sædet og fodstøtten på plads samtidig. Hermed slipper du helt for besværet med at bøje dig ned. Det samme gælder naturligvis, når du er færdig med at bruge stoleliften. Sammenklappet fladt mod væggen fylder Solus næsten ingenting, og der er masser af plads for andre til at færdes på trappen. Ønsker du at sikre stoleliften i forbindelse med mindre børn, låser du den bare ved at fjerne nøglehætten.

Ring eller lad os kontakte dig

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nem betjening

Vores enkle intuitive håndkontrol er designet til dem med mindre fingerfærdighed. Den kan placeres på hver af armene, arbejder med den letteste berøring og kan betjenes med din hånd, arm eller håndled.

Bekvem og sikker

Sikkerhed og brugervenlighed er indbygget. Vores standard sikkerhedssele giver ekstra sikkerhed sammen med sensorer, der bringer trappeliften til et blødt stop, hvis trappeliften er forhindret og aftagelig nøgler til at immobilisere trappeliften, hvis det er nødvendigt.

Find din stil

Solus kan skræddersys til dine specifikke behov og smag. Vælg mellem forskellige tilbehør, polstermuligheder og endda skinnefarver for at sikre, at stoleliften passer til din indretning. Ekstra funktioner såsom elektriske drejesæder og forskellige type sikkerhedsseler.

Fodstøtten folder, sikrer komforten

Det er en unødvendig ulempe at bøje sigened for at løfte fodstøtten, hvorfor Starla leveres med et manuelt håndtag som standard på det buede produkt eller et sæde-til-fodstøtte på det lige produkt. Alternativt er der en mulighed for at have en automatisk klapknap for fodstøtte i armen for ultimativ bekvemmelighed.

Automatisk foldbar skinne

Hvis pladsen er træng foran trappen, kan skinnen folde sig op i trappen, således at gangen er helt fri.

Drejeligt sæde

Alle vores sæder leveres med enten en manuel eller en elektrisk drejelig mulighed, der giver dig mulighed for at dreje dit sæde øverst på trappen for at give dig mulighed for at komme væk mod landing og komme tilbage igen sikkert.

Hvad siger vores kunder

”Vi ville rigtig gerne blive i huset, men kun hvis vi stadig kunne komme op på 1. sal”, forklarer Svend. 

”Det er et dejligt hus i skønne omgivelser, og alle dem, vi kender, bor her i området. Desuden virkede det uoverskueligt at skulle pakke det hele sammen og flytte – jeg fylder jo 90 næste gang. Vi diskuterede godt nok at flytte i ældrebolig eller på plejehjem, men så opdagede vi heldigvis en annonce for Botveds stolelifte i Ældre Sagens blad – og det viste sig at være den helt rigtige løsning for os.”

Prisforespørgsel

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Solus har disse fordele

  • Luksuriøst læder eller super-blødt stof
  • Brugervenlig styringskontrol
  • Nem et-trins sammenfoldning
  • Justerbare, bløde armlæn
  • Sædebelastningssensor, der sikrer, at stoleliften ikke bevæger sig, før du sidder sikkert
  • Sikkerhedsbælte, der let trækkes ind og fastgøres
  • Batteri, der konstant genoplades, så stoleliften altid er klar til brug, selv ved strømafbrydelser

Vi har også andre modeller

Siena

Udendørs

Sofia

Sune Skytte Ingvardson
Salgskonsulent

Botveds ekspert i stolelifte.

Martin Birksholm
Salgskonsulent

Botveds ekspert i stolelifte.

Mads Peter Poulsen
Adm. Direktør

Ekspert i platformslifte samt elevatorer.

Som synlig leder og Botveds knudepunkt for strategi, drift og salg er Mads med over det hele – også i marken.