Sofia

Høj ryg med ekstra støtte

Stolelifte

Sid behageligt mens du tager trappen

Sofia stoleliften er en elegant og brugervenlig løsning til at komme op og ned ad trappen ved egen hjælp. Den høje ryg giver dig ekstra god støtte, og det behageligt brede og velpolstrede sæde sikrer god komfort.

Desuden kan Sofia tilpasses enhver trappe uden at komme i vejen. Når du har foldet stoleliften sammen efter brug, fylder den utroligt lidt, og din trappeopgang vil fremstå både ryddelig og rummelig.

Smart skinnesystem til Sofia stolelift

Sofia stolelift kan tilpasses til enhver trappe takket være vores geniale skinnesystem, der monteres på trappen og ikke på væggen. Til lige trapper udstyrer vi Sofia med en stærk skinne, der fås i sølv- eller bronzefinish. Ved buede trapper skræddersyer vi skinnerne, så de følger trappens forløb. Twin-skinnerne er som standard tilgængelige i en perlefarve, og du kan vælge mellem fem ekstra farvemuligheder.

Mange designmæssige fordele

Sofia stolelift er designet med komfort i tankerne. Der er kælet for detaljerne for at du kan få den optimale brugeroplevelse.

Har du spørgsmål til os?

Ring 80 37 37 37

Hverdage 08.00—16.00

Du kan også skrive dit navn og telefonnummer, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt, så snart vi har en ledig medarbejder.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nem betjening

Vores enkle intuitive håndkontrol er designet til dem med mindre fingerfærdighed. Den kan placeres på hver af armene, arbejder med den letteste berøring og kan betjenes med din hånd, arm eller håndled.

Bekvem og sikker

Sikkerhed og brugervenlighed er indbygget. Vores standard sikkerhedssele giver ekstra sikkerhed sammen med sensorer, der bringer trappeliften til et blødt stop, hvis trappeliften er forhindret og aftagelig nøgler til at immobilisere trappeliften, hvis det er nødvendigt.

Find din stil

Sofia kan skræddersys til dine specifikke behov og smag. Vælg mellem forskellige tilbehør, polstermuligheder og endda skinnefarver for at sikre, at stoleliften passer til din indretning. Ekstra funktioner såsom elektriske drejesæder og forskellige type sikkerhedsseler.

Stolelifte

Fodstøtten folder, sikrer komforten

Det er en unødvendig ulempe at bøje sigened for at løfte fodstøtten, hvorfor Starla leveres med et manuelt håndtag som standard på det buede produkt eller et sæde-til-fodstøtte på det lige produkt. Alternativt er der en mulighed for at have en automatisk klapknap for fodstøtte i armen for ultimativ bekvemmelighed.

Automatisk foldbar skinne

Hvis pladsen er træng foran trappen, kan skinnen folde sig op i trappen, således at gangen er helt fri.

Drejeligt sæde

Alle vores sæder leveres med enten en manuel eller en elektrisk drejelig mulighed, der giver dig mulighed for at dreje dit sæde øverst på trappen for at give dig mulighed for at komme væk mod landing og komme tilbage igen sikkert.

Fordele ved en Sofia stolelift

  • Sofia stolelift er generøst betrukket med polstret ryg og polstret sæde
  • Justerbare armlæn og sæde – sædebredden og højden kan skræddersys til din krop og ønskede siddestilling
  • Sikkerhedskanter med sensorer skaber optimal tryghed – stoleliften stopper blidt og automatisk, hvis der dukker forhindringer op på trappen
  • Sædesensor sørger for, at Sofia ikke bevæger sig, før du er kommet godt på plads i stoleliften
  • Indbygget kontrolnøgle og brugervenlig betjening garanterer nem og sikker styring
  • Sikkerhedssele, der er meget let at tage af og på
  • 1-trins sammenfoldning (sænk blot armlæn eller sæde og fodstøtten folder sig samtidig sammen)

Vi har også andre modeller

Siena

Udendørs

Solus

Martin Birksholm
Salgskonsulent

Botveds ekspert i stolelifte.

Mads Peter Poulsen
Adm. Direktør

Ekspert i platformslifte samt elevatorer.

Som synlig leder og Botveds knudepunkt for strategi, drift og salg er Mads med over det hele – også i marken.