Kørende Overmontør for Servicetekniker i VEST med lyst til at gøre en forskel i et attraktivt job

Drømmer du om et job med stor frihed og selvstændighed, og hvor du får stor fleksibilitet?

Vi har travlt hos A/S A.P. Botved, som sælger hjælpemidler til ældre og handicappede og har derfor behov for en Overmontør, der selvstændigt kan varetage serviceopgaver hos vores kunder i på Fyn/Jylland samt være daglig ansvarlig for et team på 3. Du får egen varebil og kører ud på serviceopgaver hjemmefra. Du vil møde kunder, som i høj grad værdsætter dit arbejde, da de er afhængige af hjælpemidlerne for at få en lettere hverdag, så du vil møde mennesker, som du gør en forskel for.

Jobbet:

Med udgangspunkt fra din hjemmeadresse er opgaven at servicere lifte og elevatorer. Opgaverne foregår både i private hjem samt hos diverse institutioner og virksomheder. Opgaverne er som hovedregel planlagt i god tid, hvor du selv kan påvirke planlægningen.

Kort fortalt om jobbet:

 • Service og reparation af kabine og platformslifte samt elevatorer
 • Der arbejdes primært på egen hånd, men ved større eller komplicerede opgaver samarbejder du med en kollega
 • Du vil for det meste kunne køre ud og hjem samme dag, men overnatning ude kan forekomme
 • Du får en tæt dialog med din serviceleder, som er placeret på hovedkontoret i Herlev
 • Kontakt til vores leverandører i udlandet i forbindelse med tekniske udfordringer. Denne kommunikation foregår på engelsk

Personen:

For at få den bedste hverdag, er det vigtigt at du kan nikke genkendende til følgende:

 • Du har en teknisk baggrund som elektriker, elektro- mekaniker, automatikmekaniker, mekaniker eller lignende – har uddannelsesbevis eller er tillært
 • Du elsker et job for dagene og opgaverne er forskellige
 • Du har kørekort B og bor centralt i Jylland
 • Elevatorbevis A og B er en forudsætning for at kunne komme i betragtning til jobbet
 • Du taler og skriver dansk samt taler, forstår og læser gerne engelsk
 • Du trives med at arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine opgaver
 • Du er stolt over at arbejde med produkter, der gør en forskel i menneskers liv
 • Du er fleksibel i forhold til opgaver og tid, er selvstændig, kender til god kundeservice og møder hverdagen med et smil
 • Du rummer mennesker med forskellige behov og som har en hverdag, der er anderledes en de flestes

Hverdagen:

Du tilbydes fleksible arbejdstider uden ansvar for en vagt-telefon. Du får stor mulighed for at skabe stor personlig og faglig udvikling for dig selv, da opgaverne er meget varierende.

Som del af et landdækkende service- og montageteam vil du få gode kolleger, der bakker dig op. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi har det sjovt med hinanden og gerne hjælper hinanden.

Du tilbydes en attraktiv løn med pension heltidsulykkeforsikring og sundhedsforsikring. Ud over bil får du stillet mobiltelefon til rådighed til arbejdsbrug.

Ansættelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette medarbejder. Samtaler afholdes løbende indtil den rette kandidat er fundet.  

Yderligere oplysninger om stillingen fås hos Per Olsson på tlf. 2518 7700

(Send et par ord om dig selv og din baggrund via nedenstående formular.)


A /S A.P. Botved sælger, monterer og servicerer en bred portefølje af hjælpemidler til forbrugere, der har besvær med at bevæge sig selv – og vi gør det med et smil. Overskud og kompetent rådgivning er den vigtigste service, vi kan give vores kunder, som er hospitaler, plejehjem, arkitekter og private m.fl. Vi vækster, men vores mål er ikke at være størst, men derimod vil vi gerne være bedst inden for vores områder. Vi vægter derfor fagligheden i hele organisationen meget højt.
A/S A.P. Botved har ca. 40 medarbejdere fordelt i hele landet. Læs mere på 
www.botved.dk.