Gå til hovedindhold
Søg Ring mig op
GUIDE

Smittefare afskærmning

Hurtig og fleksibel infektionskontrol

Effektiv håndtering af nødsituationer
KwickScreen-systemet tilbyder en hurtig og effektiv hjælp, når belastningen på sundhedsvæsenet pludselig øges, fx som følge af Covid-19 og andre vira. Med KwickScreen kan du nemt omkonfigurere dine rum med et langt højere niveau af fleksibilitet og hygiejne, end det er tilfældet med hospitalsgardiner. Ekstra behandlingsområder, sengepladser eller triage-rum oprettes på få minutter. KwickScreens bruges i dag på utallige offentlige og private hospitaler i Europa, USA, Asien og Australien. 

Køb KwickScreen 

Thumbnail
Thumbnail

Beskytter både personale og patienter

KwickScreen-systemet er let at rengøre og fås med et gennemgående panel, så der let kan implementeres strenge infektionsbekæmpelsesteknikker (barrier nursing) for mindre patientenheder efterhånden som flere inficerede patienter modtages. De mobile KwickScreen-løsninger flyttes blot efter behov for at tilpasse pladsen til antallet af infektiøse patienter på et givet tidspunkt.

Bedre hygiejne og beskyttelse

KwickScreen blev etableret i 2009 som et universitetsprojekt, og systemet er designet i samarbejde med det engelske National Health Service og Department of Health med henblik på at forbedre infektionsbekæmpelsen i sundhedsvæsenet. Alle KwickScreen produkter betjenes med ”one-touch point”, hvilket er afgørende for at opretholde et rent miljø. De rengøres desuden let ved at tørre eller dampe med standard løsninger for hospitalsrengøring. Skærmene yder betydelig bedre beskyttelse mod smittespredning end gardiner og foldbare panelskærme, da den plane overflade ikke fungerer som en skidtsamler, men gør det muligt at isolere dine patienter mod ikke-luftbårne patogener. Det bliver hermed muligt at frigøre siderum, mens det hygiejniske miljø opretholdes.

 

Thumbnail
Thumbnail

Sikring af hospitalsgange

Under en epidemi er det desværre ikke kun akutafdelinger, der har problemer med overbelægning, og hospitaler kan blive nødsaget til at inddrage gangarealerne i behandlingen. Her sørger KwickScreen for, at patienten isoleres fra de øvrige indlagte og afskærmes mod forbipasserende, så tabet af privatliv og værdighed reduceres mest muligt.
 

Forsvarlig omklædning
KwickScreen kan også hurtigt oprette de krævede områder til omklædning og montering af personligt beskyttelsesudstyr (PPE). Afskærmningen sikrer personalet et passende rum til at implementere de korrekte protokoller.

Nødafdelinger

Skadestuer og akutafdelinger vil ofte være fremskudte poster i forbindelse med at modtage, vurdere og håndtere patienter under en epidemi. Mangelfuld udformning af disse miljøer kan derfor forårsage større overfyldning, øget opholdslængde og højere dødelighed. I disse nødsituationer kan KwickScreen imidlertid hurtigt implementeres for at hjælpe personalet med at adskille patienter, mens de håndterer pladsproblemer og opretholder hygiejnestandarden. Flytter belastningen fra et afsnit til et andet, flytter KwickScreen bare med (efter en effektiv desinficering).

Køb KwickScreen

Thumbnail

Kontakt vores KwickScreen specialister

Line Gry Jepsen
Erfaren sygeplejerske som varetager vores rehab specialkonsulentopgaver og har ansvar for vejledning vedr. hjælpemidler på Fyn og i Sønderjylland.
44 50 37 51
Mads Peter Poulsen
Ekspert i platformslifte samt elevatorer.
Som synlig leder og Botveds knudepunkt for strategi, drift og salg er Mads med over det hele – også i marken.
44 50 37 40
Stine Moisgaard Bramming
Stine har en baggrund som fysioterapeut og en dyb indsigt i valg og brug af hjælpemidler til bevægelseshæmmede.
44 50 37 48
Thea Træholt Johansen
Som fysioterapeut med kandidatgrad i teknoantropologi har Thea en solid indsigt i at finde de løsninger, der bedst imødekommer behovet og gør mennesker selvhjulpne. Thea kører i Jylland.
44 50 37 57
Ulrik Larsen
Ulrik er uddannet fysioterapeut og har stor erfaring med alle typer af hjælpemidler - med særlig ekspertise i hygiejneprodukter. Han dækker Amager, København, Frederiksberg samt syd- og vest sjælland.
44 50 37 49