Gå til hovedindhold
Søg Ring mig op
GUIDE

Sesame skjult lift

Trylleformularen til tilgængelighed

Kan du leve med en liftløsning som Sydney Opera House, Bank of England, Whitehall etc. også har valgt, så skal du bare sige ”Sesame” til Botved. Kodeordet lukker op for et elegant og eksklusivt koncept, der sikrer fri tilgængelighed med 100 % diskretion i din smukke og måske tilmed fredede bygning.

Thumbnail

Nem adgang for kørestole

Med Sesame-liften dækker Botved et hul på markedet, hvor arkitekter og bygherrer ønsker at etablere tilgængelighed for kørestole uden at kompromittere bygningens arkitektoniske integritet. Vi elsker udfordringen i at samarbejde med arkitekter om at skabe unikke og effektive løsninger. Sesame kan skræddersys til enhver bygning og arkitektur, og er allerede integreret i lang række af verdens mest ikoniske bygningsværker som Kensington Palace, Oxford og Cambridge University, Qatar National Library etc. I Knock Basilica i Irland er der fx installeret en skjult Sesame-lift, der løfter kørestolsbrugere og gangbesværede op til det cirkulære og marmorbeklædte alter med 6 buede trappetrin.

Specialdesignede og skræddersyede løsninger

Sesame-liften designes og håndfremstilles specielt til din bygning. Gennem hele processen kan du trække på Sesames innovative designteam, der aktivt bidrager til at udvide grænserne for tilgængelighed. Vores drøm er, at enhver person får fri adgang til enhver bygning uden barrierer.

Sesame er bl.a. blevet hædret med ”Queen’s Award for Enterprise” ved Innovation 2016.

Alle nødvendige godkendelser

Sesame-liftene er CE-mærket og TUV-godkendt og overholder maskindirektiv 2006/42 /EC samt EN 81-41. Det fleksible system tilpasses desuden nemt til lokale standarder, og har et meget højt sikkerhedsniveau.

Thumbnail

Sesame lift i funktion - Tate

Kontakt vores eksperter

Brian Schultz
Ekspert i platformslifte samt elevatorer. Brian kører i Jylland og på Fyn.
44 50 37 79
Mads Peter Poulsen
Ekspert i platformslifte samt elevatorer.
Som synlig leder og Botveds knudepunkt for strategi, drift og salg er Mads med over det hele – også i marken.
44 50 37 50