Gå til hovedindhold
Søg Ring mig op

Om Botved

Noget om hvad vi laver og hvorfor

A/S A. P. Botved sælger maskiner og udstyr til at hjælpe folk, der ikke selv kan komme op og ned ad trapper, ind og ud af bygninger, fra seng til kørestol, på toilettet osv. Vi er ikke de største på markedet, men vi vokser hurtigere end vores konkurrenter. Måske fordi vi sælger og behandler vores produkter, som om vi skulle bruge dem selv. Og så har vi en indædt tro på, at en ligefrem omgangstone og en telefon, der altid bliver taget, får det bedste frem i folk.

Thumbnail

Derfor hedder vi Botved

Navnet kommer fra Anders Peter Botved, der var militær flyverkaptajn og grundlagde virksomheden i 1930. Men først begik han som den første det vovestykke i 1926 at flyve fra København til Tokyo og retur i en Fokker CV biplan. I det civile var A. P. Botved en kendt og respekteret producent og handelsmand, og da han i 1961 forlod virksomheden, solgte den trykkerimaskiner samt store vaskemaskiner til hospitaler.

I 1984 overtog Poul Poulsen, der havde været ansat som ingeniør siden 1966, og salget af hjælpemidler begyndte at tage fart. Denne udvikling skærpedes yderligere efter sønnen Mads Peter Poulsen i 1994 satte sig i chefstolen for familievirksomheden. I dag har A/S A. P. Botved en stærk og klar profil inden for forhandling af lifte og hjælpemidler til pleje- og hospitalssektoren samt private.

Thumbnail

Ekstra indsats for klimaet og miljøet

Botveds primære bidrag til samfundet er at sikre bedre muligheder og større livskvalitet for bevægelseshæmmede. Vores ansvar rækker imidlertid ud over at sikre øget tilgængelighed i det private og offentlige rum. Alle virksomheder afsætter et klimaaftryk, og selv om Botved som salgs- og servicevirksomhed har et relativt lavt ressource- og energiforbrug, er vi fuldt bevidste om vores forpligtelse til ikke at påvirke miljøet og klimaet unødigt. Botved har gennem mange år ageret miljøbevidst via ressourcebesparende foranstaltninger, genbrug etc., og for yderligere at optimere denne indsats indfører vi fra 2020 en officiel miljøpolitik. Målsætningen er at blive CO2 neutral inden 2030, og der sættes ind med målrettede initiativer på samtlige niveauer på tværs af virksomheden. I starten af 2020 gennemførte vi en miljøundersøgelse i alle afdelinger i virksomheden. Samtlige medarbejdere blev inddraget i bestræbelserne på at finde frem til relevante tiltag, som yderligere kunne mindske vores CO2-aftryk og generelle påvirkning af miljøet. Disse input er integreret i miljøpolitikken samt i en ”grøn medarbejderhåndbog”, som løbende opdateres med nye, innovative tiltag.

Se vores miljøpolitik her!

Thumbnail

Kan tingene glide med et smil, så tager vi det med

Hvad skaber ånden i et firma? Er det frihed under ansvar? Svar på tiltale? Lysten til at gøre en forskel? Vejen til drømmejobbet er muligvis ikke brolagt med uopfordrede ansøgninger, men hvis du mener at have noget at byde på, så start med at sælge dig selv og vedlæg dit c.v.

Se vores ledige stillinger her
Thumbnail

Mere end en årlig rejemad

Et aktieselskab øverste ledelse er bestyrelsen. Det siger loven, så nogen kan stilles til ansvar for årsregnskabet. I Botved går vi mere konstruktivt til værks og stiller krav om engageret samspil. Det hjælper selvfølgelig, at Botved er 100 % familieejet. Claus Bretton-Meyer bestyrelsesformand cbmbotved.dk

Thumbnail

Mød Mads Peter Poulsen

Mads Peter Poulsen (1964) er administrerende direktør for A. P. Botved. Han er HD-R fra Handelshøjskolen i København, uddannet revisor og var for rigtig mange år siden på det danske svømmelandshold. Mads bor i Hellerup sammen med Karina Colding og Gabriel, Mathilde og Kristoffer.

Thumbnail