Gå til hovedindhold
Søg Ring mig op
GUIDE

Integralift

Indbygget elegance og effektivitet

Integralift skiller sig smukt ud fra mængden af patienthåndteringsudstyr ved at fokusere på både brugervenlighed, effektivitet og æstetik. Det innovative system glider elegant ind i omgivelserne og kan foldes helt væk i et skab takket være det brede udvalg af finish, der passer til enhver eksisterende indretning eller polstring.

Integralift er perfekt til hjemlige omgivelser og miljøer, hvor design og indretning vægter højt, fx private boliger, hoteller og hospices.

Thumbnail

Høj komfort, sikkerhed og brugervenlighed

Integralift er skabt til at sikre brugeren god komfort og gøre arbejdet nemt og sikkert for hjælperen med ideelle ergonomiske forhold under forflytningen. Du skal blot åbne skabet og trække liftarmen ud - så er systemet klar til at løfte opgaven med overførsel til/fra seng og stol samt oprejsning fra siddende/liggende til stående stilling etc. Det er trygt, tidsbesparende og brugervenligt.

Såvel lift som slynge kan holdes permanent tildækket i skabet - og Integralift behøver aldrig at blive opladet, da systemet er tilsluttet til netforsyningen.

Fuld integration

Integralift kan laves til at passe til andre ydelser som stikkontakter, medicinske gasser, vakuumsystemer og sygeplejerskeopkald alarmer for ekstra effektivitet og forbedret æstetik. Den kan installeres som en senghøjdehejsningsenhed, eller den kan udstyres med garderobeskabe, sengeskabe, låsbare lægemiddelopbevaringsrum, patientlys, afdelingsskærme og endda sammenklappelige senge til patientens venner og familie. I modsætning til løftehøjttaler interfererer Integralift ikke med loftsmonterede ward gardiner.

Thumbnail
Thumbnail

Infektionskontrol

Integralift er utroligt let at rengøre. I modsætning til de traditionelle loftliftes lange transportskinner tager det ingen tid at rengøre den kompakte Integralift enhed. Den øverste del af liften fås også i en skrå udgave, hvis der skal skabes ekstra nem adgang til eventuelle bagvedliggende kroge. Skabet kan også konstrueres af specielt tykt laminat for udvidet infektionskontrol.

Kontakt

Marlene Erstvang
Som ergoterapeut har Marlene en solid indsigt i at finde de løsninger, der bedst imødekommer behovet og gør mennesker selvhjulpne. Marlene kører i Jylland.
44 50 37 43
Stine Moisgaard Bramming
Stine har en baggrund som fysioterapeut og en dyb indsigt i valg og brug af hjælpemidler til bevægelseshæmmede.
44 50 37 48