Gå til hovedindhold
Søg Ring mig op
GUIDE

Geberit AquaClean douchetoilet

Renhed og velvære ved tryk på én knap

Kun med vand bliver det helt rent

Ville du vaske hænder med papir eller bruge en tør form for rengøring i stedet for at tage et brusebad? Næppe. Vand er uundværligt til den daglige hygiejne – især den personlige. Det rengør blidt og alligevel grundigt, og da rengøring med varmt vand samtidig er mere skånsomt end rengøring med toiletpapir, er vand ideelt til det følsomme intimområde. Og det bedste ved Geberits AquaClean: Du føler dig ren og forfrisket, hver gang du har brugt dit douchetoilet.

146.310.SI.jpg

Ideel løsning til ældre borgere

Et Geberit AquaClean douchetoilet sørger bekvemt for renhed og velvære og giver brugeren en velplejet, sikker, selvbevist og frisk fornemmelse hele dagen. Det bidrager enkelt og effektivt til større selvstændighed, værdighed og uafhængighed for den enkelte borger. På samme tid skaber det basis for et bedre fysisk og psykisk arbejdsmiljø for plejepersonalet. Den store tidsbesparelse samt høje effektivitet og pålidelighed gør Geberit AquaClean til en værdifuld medspiller i den moderne pleje. 

Doucheprincippet - så enkelt fungerer det

Geberit har gennem de sidste 40 år perfektioneret douchefunktionen samt hjertet i ethvert douchetoilet: Douchestrålen. Den patenterede WhirlSpray-doucheteknologi sikrer en optimal intimhygiejne. Den roterende vandstråle tilføres luft, hvormed der opstår små luftbobler i vandet. Denne blanding af vand og luft giver en blød douchestråle og en behagelig rengøringsfølelse.

Geberit douchestrålen
FORSKYL AF DOUCHEARM
DOUCHEFORLØBET
EFTERFØLGENDE RENGØRING AF DOUCHEARM

Douchefunktionens tre trin til perfekt renhed:


1. Forskyl af douchearm

Med et tryk på knappen køres den skjulte douchearm ud og skylles først med vand.

 

 

2. Doucheprocessen

Du kan indstille vandtemperaturen og douchestrålens styrke og position efter dine behov.

 

 

3. Efterfølgende rengøring af douchearm

Efter doucheforløbet rengøres douchearmen med vand, og skyllet i toiletskålen begynder.

Kunderne siger

"Fornemmelsen kan slet ikke sammenlignes – man føler sig så ren og frisk bagefter. Derudover er det langt mere behageligt at rense huden med vand end toiletpapir."

"Jeg skulle da lige vænne mig til tanken, men de hygiejnemæssige fordele fik mig hurtigt overbevist. I dag kunne jeg ikke forestille mig at gå tilbage."

ladyshower-mera-1920x1358-16-9.jpg
ingen ubehagelige lugte
blid tørring
fjernbetjening til personligt velværeprogram
berøringsfrit
rengøringsvenligt og kalkfrit

Fordelene ved et Geberit AquaClean douchetoilet:

Skånsom personlig hygiejne

Med en ekstra douchestråle sørger den blide ladydouche for en sikker intimhygiejne med rent vand. Dysen, der er integreret i douchearmen, er beskyttet, når den ikke bruges.

 

 

Ingen ubehagelige lugte

Lugtudsugningssystemet fjerner ubehagelige lugte, inden de når at sprede sig. Systemet starter automatisk, når man sætter sig på douchetoilettet.

 

 

Blid og behagelig tørring

Varmlufttørreren giver den perfekte løsning med fem individuelt justerbare temperaturer til en blid, skånsom tørring.

 

 

Personligt velværeprogram

Alle douchetoilettets funktioner kan styres i en håndevending. Fjernbetjeningen giver et hurtigt overblik og kan betjenes med én hånd. Det kræver kun et tryk på en knap at åbne personlige indstillinger.

 

 

Stort set berøringsfri

Takket være nærhedssensoren åbner og lukker toiletlåget sig selv, og funktioner som brugsvandsopvarmning, toiletsædevarme eller orienteringslys starter automatisk.

 

 

Rengøringsvenligt og kalkfrit

QuickRelease-funktionen gør det let at tage toiletlåget/-sædet af for nem rengøring. Når afkalkning er nødvendig vises det på kontrolpanelet, fjernbetjeningen og appen.

Kunderne siger:

"Første gang vi prøvede douchetoilettet var på et hotel, og vi faldt for konceptet med det samme. Man føler sig så dejlig ren og frisk bagefter."

"Vi havde egentlig aldrig overvejet at investere i et douchetoilet før, men nu har vi haft det i et par måneder og er meget begejstrede. Der har ikke været nogle problemer overhovedet! Hvis vi en dag beslutter os for at flytte, tager vi helt sikkert AquaClean med os!"

Yderligere komfortfunktioner

Orientering om natten

Når nærhedssensoren er aktiveret, giver et diskret LED-lys orientering om natten. Der kan vælges mellem syv forskellige lysnuancer og fem lysstyrketrin.

 

 

Optimal sædeergonomi

Det ergonomiske toiletsæde af Duroplast i høj kvalitet har integreret toiletsædevarme. Denne aktiveres af nærhedssensoren og varmer hurtigt sædet op.

 

 

Stille og rent skyl af toiletskålen

Skyllekapaciteten er fuldstændig enestående, og samtidig er TurboFlush meget støjsvag. Takket være den asymmetriske indvendige geometri i toiletskålen bliver rengøringsarbejdet desuden reduceret væsentligt, og du undgår at bruge toiletbørsten efter de fleste toiletbesøg.

orienterint om natten
optimal sædeergonomi
turboflush mera

Kontakt vores eksperter

Marlene Erstvang
Som ergoterapeut har Marlene en solid indsigt i at finde de løsninger, der bedst imødekommer behovet og gør mennesker selvhjulpne. Marlene kører i Jylland.
44 50 37 43
Stine Moisgaard Bramming
Stine har en baggrund som fysioterapeut og en dyb indsigt i valg og brug af hjælpemidler til bevægelseshæmmede.
44 50 37 48