Gå til hovedindhold
Søg Ring mig op

Dragsbæk

Dragsbæk medarbejder kører videre med stolelift

Produktionslederen kunne godt se, at det tog længere og længere tid for Henrik Mølbæk at slæbe sig op til kantine og omklædningsrum på 1. salen hos Dragsbæk. Han tog derfor en hurtig beslutning, fik straks grønt lys fra ledelsen, og kort efter kørte Henrik ubesværet op ad trappen i en Stannah 260 fra Botved.

 

Kæmpe gevinst for alle

I 2017 fik Henrik Mølbæk konstateret muskelsvind, og det blev gradvist sværere for ham at klare hverdagens fysiske forhindringer. Især trappen hos Dragsbæk, hvor Henrik har arbejdet som mejerist gennem 35 år, tærede på kræfterne. Men da de primære kantine-, omklædnings- og hygiejnefaciliteter er samlet her, skal medarbejderne op og ned ad den flere gange dagligt.

”Der var ingen tvivl om, at hvis vi skulle beholde Henrik, skulle der findes en ny og effektiv løsning”, fortæller John Thonsgaard, produktionsleder hos Dragsbæk. ”Henrik har været en fantastisk god og dygtig medarbejder og har samlet en masse værdifuld viden op gennem de mange år her i virksomheden. Derfor fik jeg også straks grønt lys fra vores direktør, Dorthe Frimor, til at købe en stolelift til Henrik, så vi fortsat kan have gavn af ham og trække på hans store knowhow. Set i forhold til den kæmpe gevinst, det har været for alle parter, må stoleliften fra Botved betragtes som en forholdsvis lille udgift.”

John Thonsgaard og Henrik Mølbæk (i stolelift)
stole

Kollegerne glade for ”Henriks Ferrari”

Ancienniteten er udsædvanlig høj hos Dragsbæk, og medarbejdernes glæde for deres virksomhed afspejles også tydeligt i opbakningen til Henriks stolelift, som har fået mange humoristiske kommentarer med på vejen. Henrik er selv meget taknemmelig for virksomhedens og kollegernes støtte: ”Det er simpelthen ren luksus, når ens firma tænker sådan og tager hånd om det hele”, fastslår han. ”Jeg har også fået en god kontorstol, som kan hæves og sænkes og giver solid støtte, når jeg tager den med fra kontoret og ud i produktionen. Så nu kan jeg fortsat passe mit arbejde, og der er altid kolleger, som står til rådighed, hvis der skulle opstå problemer.”

Stor familiejul ovenpå igen

Succesen med Stannah 260 stoleliften på arbejdet fik hurtigt Henrik til at spekulere på at overføre denne ”luksus” til hjemmet. ”Vi har 100 gode m2 ovenpå, som jeg ikke har kunnet benytte mig af i lang tid”, forklarer Henrik. ”Jeg måtte indrette mig i stueetagen, hvor min kone driver dagpleje, og det gav lidt besvær at manøvrere sikkert uden om børnene – min balance er jo ikke helt så god længere”. Så det var helt oplagt at investere i en stolelift, og kort før jul bestilte jeg Botved til at løse opgaven. Selv om trappen drejer, tog det dem kun én dag at lægge de specialtilpassede skinner og installere stoleliften. Og så kunne vi igen komme ovenpå og genoptage traditionen med stor familiejul på 1. salen. Det er i det hele taget skønt at kunne benytte hele boligen igen – hverdagen er blevet meget nemmere.”

Henrik i stolelift i hjemmet

Dragsbæk A/S profil

Dragsbæk A/S har siden virksomheden blev stiftet i 1923 hørt hjemme på Simons Bakke i Thisted. Den moderne fødevarevirksomhed beskæftiger i dag 300 medarbejdere og eksporterer til mere end 30 lande på verdensplan. Siden virksomheden lancerede Bakkedal i 2002 er der produceret over 200.000.000 bægre.

Dragsbæk logo

Kontakt vores produktspecialister

Benn Christensen
Botveds ekspert i stolelifte. Benn kører i Jylland og på Fyn.
44 50 37 42
Mads Peter Poulsen
Ekspert i platformslifte samt elevatorer.
Som synlig leder og Botveds knudepunkt for strategi, drift og salg er Mads med over det hele – også i marken.
44 50 37 40
Martin Birksholm
Botveds ekspert i stolelifte. Martin kører på Sjælland.
44 50 37 78
Nicolai Hwiid Poulsen
Ekspert i platformslifte samt elevatorer. Nicolai kører på Sjælland.
44 50 37 41