Gå til hovedindhold
Søg Ring mig op
GUIDE

”Byt til nyt” og få 20% rabat - samtidig støtter I Global Medical Aid

Thumbnail

I skal blot bytte minimum ét af jeres gamle hygiejne-hjælpemidler for at få 20 % rabat på alle vores Lopital produkter.
Vi afhenter jeres gamle udstyr kvit og frit. Samtidig støtter I Global Medical AID, der i samarbejde med Botved sørger for at lande som fx Ghana, Kenya eller Sri Lanka får glæde af det brugte udstyr.

Tilbuddet gælder kun til og med 1.03.20, så skynd dig at lave en bytte-liste!

Se alle Lopital produkter

Sådan bestiller du

Du kan bestille Lopitals hygiejne-hjælpemidler direkte her på botved.dk. Ønsker du at ”bytte til nyt”, så kontakt undertegnede på tlf: 25187702 eller mail ul(att)botved.dk.

Jeg glæder mig til at hjælpe med at forbedre jeres arbejdsmiljø med et rigtigt godt tilbud.

Med venlig hilsen
Ulrik Larsen | Konsulent / Fysioterapeut – Lopital Ansvarlig Danmark.

Thumbnail

Brugt hospitalsudstyr redder liv i fattige lande

Botved har indledt et samarbejde med organisationen Global Medical Aid, der indsamler brugbar medicin og funktionsdygtigt udstyr til fordel for fattige lande. Alt brugt udstyr fra vores ”Byt til nyt” kampagne kommer fx til gavn i et land som Ghana.

I Danmark destrueres der hver dag over 5 tons medicin, hvoraf langt det meste stadig er fuldt anvendeligt. Samtidig kasseres funktionsdygtigt pleje- og hospitalsudstyr for mange millioner kroner hvert år, fordi der udvikles ny teknologi og det er nødvendigt at udskifte ”forældede apparater” for at fastholde vores høje standard i hospitals- og plejesektoren. På baggrund heraf har advokat Hans Frederik Dydensborg med Global Medical Aid skabt et enkelt og effektivt koncept, hvor han fra sit kontor i villaen i Birkerød styrer en konstant strøm af medicin og hospitalsudstyr fra Danmark til de pt. 16 modtagerlande. Organisationen tæller i dag 73 medlemmer og en lang række samarbejdspartnere, herunder Botved.

Donationer for 200 mio. kr.
Hver måned sender Global Medical Aid medicin og udstyr ud i verden til en værdi af cirka tre millioner kroner. Organisationen har valgt kun at samarbejde med regeringerne, og det skyldes dels donationernes størrelse og dels sikkerheden for, at hjælpen distribueres til de områder, der har det største behov. Rent økonomisk fylder donationerne også godt i modtagerlandenes budgetter. I et land som Burkina Faso med 15 millioner indbyggere svarer de fx til over to procent af det samlede medicinindkøb. Penge, der hermed kan frigives til køb af andre sundhedsmæssige ydelser. Indtil nu har Global Medical Aidt sendt donationer til 16 forskellige lande, bl.a. Afghanistan, Albanien, Benin, Burkina Faso, Burundi, Cambodia, Kenya, Makedonien, Nepal, Senegal, Somaliland, Sri Lanka, Tanzania og Ukraine i samarbejde med de pågældende landes sundhedsministerier og/eller internationale organisationer. Ifølge seneste opgørelse fra september 2019 er der i alt doneret for 194.850.075‬‬‬ DKK.