Gå til hovedindhold
Søg Ring mig op
GUIDE

Botveds brede liftprogram

Botved lifte installeres nemt i såvel eksisterende som nye bygninger og byder på en høj sikkerhed og komfort kombineret med en særdeles fordelagtig økonomi.

Botveds brede program omfatter:

 • Kabinelifte
 • Platformslifte
 • Trappelifte

  Løsningerne er all-inclusive og lette at tilpasse - fra den mindste lift til den største elevatormodel findes der et bredt udvalg af udstyr og tilpasningsmuligheder.

  Kabinelifte

  Botveds kabinelifte kombinerer fordelene ved en lukket lift med komforten i en elevator. Kabineliftene indpasses nemt og hurtigt i eksisterende elevatorskakte og fungerer præcis som en elevator. De kræver imidlertid meget mindre plads og kan installeres på blot 3-4 dage. Motoren er støjisoleret og kabinen bevæger sig stabilt og lydløst. Den kompakte kontruktioen kan rumme 5 personer og ved udformningen er der desuden taget hensyn til kørestolsbrugere og gangbesværede.

  Botveds kabinelifte udmærker sig bl.a. ved følgende egenskaber:

  • Nem at opstille på minimal plads
  • Fuldt integreret maskinrum og en reduceret pitdybde på 70 mm
  • Kabine 1100 X 1400 X 2200 mm, som type 2 elevator 
  • Nem vedligeholdelse
  • Stilrent design og gedigen kvalitet
  Botved S630

  Ring mig op

  Platformslifte

  Botveds solide uden- og indendørs platformslifte kræver ingen skakte, og byggearbejdet er minimalt sammenlignet med konventionelle lifte/elevatorer. De kan som følge heraf installeres på kun 1-2 dage til meget lave omkostninger.

  Vores åbne platformslifte leveres i flere forskellige størrelser, og det store tilbehørsprogram gør det muligt at skræddersy løsningen til stedet såvel som brugerne.

  HL400

  Trappelifte

  Botveds trappelifte sikrer øget tilgængelighed på en driftsikker, brugervenlig og økonomisk måde. Trappeliftene kan installeres såvel udendørs som indendørs i nye og eksisterende bygninger på få dage. Løsningen gør det betydeligt nemmere og mere sikkert for bevægelseshæmmede og folk i rullestol at transportere sig mellem forskellige niveauer.

   

   

   

   

  Platformslift

  Stop smittefaren med automatisk døråbning

  Tænk på hvor mange hænder, der hver dag griber præcis det samme sted på liftdøren – og hvilke konsekvenser det i værste fald kan få her i de nye coronatider. Det er det på tide at tænke langsigtet og bruge smart teknologi til gennemgribende forbedringer. En enkel og velkendt løsning som automatiske døråbnere kan fx med stor fordel overføres til platformslifte.

  Med automatisk døråbning på platformslifte opnår du:
  - Væsentlig nedsættelse af smittefaren
  - Nemmere adgang til liften (tilgængelighed)
  - Justerbar åbne- og lukketider på liftdøren

  Passer til alle liftdøre
  Botved kan etablere automatisk døråbning på såvel nye som eksisterende platformslifte. Ved aluminium- og ståldøre kan løsningen integreres, mens brandsikrede døre udstyres med en ekstern installation.
   

  10 % kampagnerabat resten af 2020

  For at øge sikkerheden i såvel den offentlige som den private sektor giver Botved resten af året 10 % rabat på etablering af automatisk døråbning på platformslifte.

  Kontakt Botveds specialister på tlf. 44 94 22 22 eller info@botved.dk for yderligere information og et godt tilbud.

  Dørautomatik

  Kontakt

  Brian Schultz
  Ekspert i platformslifte samt elevatorer. Brian kører i Jylland og på Fyn.
  44 50 37 79
  Mads Peter Poulsen
  Ekspert i platformslifte samt elevatorer.
  Som synlig leder og Botveds knudepunkt for strategi, drift og salg er Mads med over det hele – også i marken.
  44 50 37 50

  Brandsikre paneler til elevatorskakte

  Botved imødekommer den stigende efterspørgsel på ikke brændbare paneler til vores lift- og elevatorskakte.
  De brandsikre paneler er klassificerede som ikke-brændbare i klasse A1 i overensstemmelse med afsnit 11 og 15 i EN 13501-1: 2018, og klassificeringstesten er udført af RI.SE Research Institutes of Sweden AB Safety - Fire Research Materials.

  Alle vores brandsikre paneler er konstrueret som en laminering af to stålplader samt en gipskerne og passer til vores 400-500 kg platformslifte i standardstørrelserne 1000x1467 og 1100x1467 mm.

  Du kan få dem i både standard hvid og i enhver RAL-farve (men ikke premiumfarver).

  Læs mere her
  Brandskakt

  EcoSilent elevatorlift

  Lydløs og bæredygtig lift
  En "rigtig" elevator har afstivet skakt, støbt grue og en kasse oven på, der rager op gennem taget. EcoSilent er en ny serie af lydløse og energibesparende elevatorlift. det vil sige, at motoren køre med op og ned, og dermed forsvinder behovet for motorrum og maskingrav, Forskellen er bare, at den finder plads, uden større indgreb og armbevægelser, unødig støj – samt miljøet og budgettet for unødig belastning.

  Læs mere om ecosilent her
  Eco1

  Cibes Air

  - en ny platform for lækkert design
  Den innovative platformslift kombinerer tidløst skandinavisk design med intuitive funktioner og naturlige materialer.

  Læs mere her om Cibes Air
  Cibes Air