Gå til hovedindhold
Søg Ring mig op

Salgskonsulent med stor interesse for det sundhedsfaglige område

Salg af banebrydende komfortstole der forebygger tryksår.

Til at introducere og implementere terapeutiske komfortstole fra SeatingMatters søger vi en salgskonsulent, primært til salg til det offentlige marked samt private virksomheder inden for sundhedssektoren over hele Danmark.

Produkterne dækker et stort uudnyttet potentiale i markedet, og du får derfor gode muligheder for at skabe en succes – både for kunderne, dig selv og Botved.

Komfortstole fra SeatingMatters har en unik tilpasning til kroppens behov og er revolutionerende i forhold til positionering og trykforebyggelse. Komfortstolene regnes med god grund for at være verdens førende til børn og voksne med behov for ekstra støtte eller pleje og forebyggelse af tryksår mv. Det tager under et minut at justere komforten til optimalt niveau og dermed øge brugerens livskvalitet, læs mere her: https://botved.dk/guides/sidbedre.

Stillingen er nyoprettet og har reference til virksomhedens salgsdirektør.

Primære fokusområder/arbejdsopgaver:

  • Introduktion og salg af unikke produkter til et etableret marked
  • Gennemførelse af salgsmøder, salgs-demonstrationer samt deltagelse i salgsfremmende aktiviteter som f.eks. messer
  • Salgsadministration i form af udarbejdelse af tilbud og ordrebekræftelser
  • Kontinuerlig opfølgning på afgivne tilbud
  • Opnåelse af det aftalte salgsbudget og løbende rapportering til ledelsen via vores CRM-system
  • Deltagelse i det øvrige salgsarbejde og yde kollegial sparring efter behov
  • Deltagelse i andre salgsfremmende aktiviteter

Vores forventninger til vores nye kollega:

Din faglige baggrund til stillingen kan være alsidig, dog forestiller vi os, at du har erfaring med salg. Alternativt at du har en sundhedsfaglig baggrund og brænder for at prøve kræfter med eksternt salg.

Du kan se det spændende i at skulle introducere et nyt produktsortiment på markedet, og kan let se dig selv i rollen som rådgivende salgskonsulent, der skaber nye muligheder for kunder og patienter.

Du er fortrolig med IT i din hverdag, herunder MS Office pakken og anvendelsen af CRM. Du taler og skriver et flydende dansk.

Din nye arbejdsgiver

Du bliver en del af en virksomhed i konstant udvikling, hvor dagligdagen er travl, uforudsigelig og spændende. Omgangstonen er fri og åbenhjertig og du vil møde engagerede og dygtige kolleger, der bidrager med sparring og støtte. Du får stor mulighed for at forme dit eget job og skabe stor personlig og faglig udvikling for dig selv. Herudover tilbyder vi fælles sociale arrangementer.

Du vil naturligvis få en grundig oplæring i produkterne og markedet i samarbejde med dine nye kolleger og vores kompetente leverandører. Din dagligdag vil primært foregå som en kombination af kundebesøg i hele landet, arbejde på dit hjemmekontor samt på A/S A.P. Botveds kontor i Herlev.

Jobbet honoreres med en attraktiv løn + bonusordning og bil samt pension og sundhedsforsikring

For en god ordens skyld skal det oplyses, at vi har valgt at gennemføre rekrutteringen i samarbejde med konsulentvirksomheden Human Selection v/Frank Krogstrup Sørensen. Tlf. 2613 6057

Send et par ord om dig selv og din baggrund snarest muligt via formular.

Ansøg her:

 

Spørgsmål herom rettes til:

Mads Peter Poulsen
mobil 40 30 37 37
eller mail: mp@botved.dk

A/S A.P. Botved sælger tilgængelighed – og vi gør det med et smil. Overskud og kompetent rådgivning er den vigtigste service vi kan give vores kunder, som er hospitaler, plejehjem, arkitekter og private kunder. Vi søger en administrativ medarbejder, der tænder på salg, kommunikation og administration..