Gå til hovedindhold

Hvad kan vi gøre for at stoppe Corona-smitten?

I den nuværende situation må hver enkelt medarbejder og virksomhed spørge sig selv, hvad man kan bidrage med for at begrænse udbredelsen af COVID-19. Hos Botved stoppede vi allerede den 2. marts al unødvendig intern og ekstern fysisk kontakt samtidig med, at vi gør alt, hvad vi kan for at understøtte sundhedsvæsenet med vores ekspertise.

På denne side vil du løbende kunne følge med i de tiltag, Botved sætter i gang for at bidrage til bekæmpelse af Corona-pandemien. Vi fokuserer på oplysning (såvel internt som eksternt), implementering af stramme og målrettede forholdsregler, efterlevelse af myndighedernes anbefalinger og rådgivning vedr. smitte i relation til vores hjælpemidler.

De væsentligste indsatspunkter lige nu er:

  1. Informationsservice og vejledning

Botveds primære bidrag til samfundet er at sikre bedre muligheder og større livskvalitet for bevægelseshæmmede, og lige nu sætter vi alle kræfter ind på at løse denne opgave inden for de begrænsninger, som COVID19-pandemien har medført. Vi har gennem årene opbygget en betydelig ekspertise inden for hygiejne og forebyggelse af smitte, og den viden ønsker vi at stille til rådighed såvel kommuner, sundhedsvæsen og den enkelte borger.

Har du spørgsmål vedr. forebyggelse af smitte er du derfor altid velkommen til at kontakte vores ekspert på området, Line Gry Jepsen, på tlf. 44 50 37 51 eller mail lgjbotved.dk. Line har stor erfaring som sygeplejerske på såvel hospitaler som kommunale institutioner og desuden en omfattende viden om rehab og hjælpemidler.

  1. Minimering af møder og fysisk kontakt

Hos Botved begyndte vi allerede i uge 11 at sløjfe fysiske møder og sikre en minimering af smittefaren internt og over for vores kunder. Vi tager COVIDovid19-situationen meget alvorligt og har indskærpet og optimeret de interne processer så de som minimum lever op til regeringens og sundhedsmyndighedernes udmeldinger på området.

Samtlige ansatte i A/S AP Botved, som har direkte kundekontakt, er udstyret med alle de nødvendige værktøjer for at undgå smittespredning. De kørende teknikere har fx håndsprit, masker og dragter med i bilen, og de er instrueret i korrekt brug. Før besøg i forbindelse med montage eller service sikrer vi os desuden, at kunderne ikke været udsat for smittefare i Corona-ramte lande/områder eller har symptomer som feber, hoste, forkølelse eller vejrtræknings problemer.

  1. Anbefalinger til reduktion af smitte

Vores produkteksperter har gennemgået hele vores sortiment med kritiske øjne for at se, om der skulle være produkter eller procedurer, som evt. kunne medførte unødig smittefare. Det lader imidlertid ikke til at være tilfældet. Dog er det værd at understrege, at effektiv rengøring og hygiejne ved brug af alle former for hjælpemidler netop nu er ekstra afgørende.

I relation til vores produkter vil vi derfor anbefale, at du så vidt muligt:

Anvender engangssejl

Engangssejl er et produkt, som kun er beregnet til brug af én person, og fx følger denne hele vejen gennem en hospitalsindlæggelse. Sejlene må ikke vaskes, men kasseres efter brug.

Læs mere om engangssejl her

Engangssejl

 

 

Optimerer rengøring af hjælpemidler

Er du i tvivl om, hvordan og med hvilke midler, dine hjælpemidler skal rengøres, så kontakt Botved.

Ved anskaffelse vil det være ekstra vigtigt fremover at lægge vægt på produkternes rengøringsvenlighed, især når det gælder toiletstole/-lifte og badeværelsesudstyr. Her er Lopital førende, da alle deres produkter er designet til nem rengøring og udført i materialer, som kan klare selv de mest aggressive rengøringsmidler.

Se alle Lopital produkter her

Sikrer effektiv afskærmning mellem patienter

På hospitaler og plejehjem er der et øget behov for at minimere fysisk kontakt mellem patienter og beboere. Dette behov kan tilmed blive øget markant, hvis Corona-pandemien resulterer i en stigning i indlæggelserne.

En hurtig og sikker måde at adskille patienter/beboere på er ved hjælp af skærme. Med KwickScreen skærmvæggen kan du fx på få minutter oprette private områder til forskellige formål, fx ved opdeling mellem patienterne i en dialyseafdeling eller som afskærmning af patienter på gangene eller beboere i plejehjemmets fællesrum. Skærmene er glatte og særdeles rengøringsvenlige.

Læs alt om KwickScreen her

 

KwickScreen ny

Få nyheder, guides og tilbud fra Botved.dk

Interesser

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.